Επιστροφή στα παλιά !!!

pluswebtv
0
Αναστάτωση θα προκληθεί ήδη από τα πρώτα επεισόδια της σειράς ''Βασιλιάδες'' καθώς η οικογένεια Βασιλιά δεν έχει να αντιμετωπίσει μονάχα το σοβαρό τρακάρισμα που έπαθε ο Λεωνίδας τους και που οδήγησε την Νεφέλη στην εντατική,μα και ένα πολύ γερό… χαστούκι που θα έρθει από τον ίδιο τον Μάρκο! Με βαριά καρδιά θα συγκαλέσει οικογενειακό συμβούλιο θα πει στα μέλη της πως ίσως θα πρέπει να γυρίσουν πίσω στην παλιά τους ζωή και το σπίτι τους στην Χαλκηδόνα και να αφήσουν την έπαυλη της Ευγενίας…

"Για λόγους προσωπικούς» θα πει, "που δεν θα συζητήσουμε αυτή την στιγμή,θα πρέπει να προετοιμαστείτε για…επιστροφή στις ρίζες!".Σαν…βόμβα θα πέσει η δήλωση αυτή του Μάρκου!Η αδελφή του η Λίζα θα…φορτώσει και θα δηλώσει πως δεν πρόκειται ποτέ να γυρίσει πίσω,ενώ η Γιούλη θα βρει ευκαιρία να του ρίξει… μπηχτές και να προδώσει μέρος της αλήθειας.

Αυτή είναι που θα αποκαλύψει ότι όλο αυτό μπορεί να συμβεί επειδή αυτός θα αφήσει την δουλειά του. "Εννοεί ότι μπορεί να… παρατήσει την εταιρεία" θα πει για να συμπληρώσει στην ερώτηση γιατί να το κάνει αυτό με τρόπο δεικτικό: "Γιατί τον…μουρλό και τον φτωχό τον τρώνε οι ξένες έννοιες…".
Όχι, δεν θα πει ότι πίσω από όλα κρύβεται ο έρωτας του Μάρκου για την Χριστίνα γιατί ξέρει ότι θα γίνει κόλαση!

Η Λίζα λοιπόν δεν θα θέλει καθόλου να γυρίσω πίσω στην παλιά ζωή,μαζί της θα συμφωνήσει και η Στέλλα-που’ χει το …θέμα με τον Αλέξη!-, ενώ η μόνη που θα θέλει να το κάνει θα είναι η Μαρίνα. "Μακάρι να γυρνούσαμε πίσω"θα πει. "Εκεί έχω ζήσει τα πιο ευτυχισμένα μου χρόνια!Εκεί!".

Πηγή
tvzapping

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !