Πασίγνωστος ηθοποιός δηλώνει: "Φοβάμαι μήπως οδηγηθούμε σε εμφύλιο!"

Καρακασίδης Γιάννης
0
Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί η δήλωση πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού, σχετικά με την πολιτικοοικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα: "Φοβάμαι μήπως οδηγηθούμε σε εμφύλιο!", δηλώνει ανοιχτά ο εν λόγω ηθοποιός. Ποιος είναι;

Μα φυσικά ο αξιόλογος ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο οποίος μίλησε σε συνέντευξή του για τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα μας. Τονίζει πως πριν ένα χρόνο δεν φανταζόταν ότι τα χειρότερα θα έρχονταν και πως ο κόσμος δεν πληροφορείτε σωστά.

"Τα ουσιαστικά ο κόσμος δεν τα μαθαίνει. Η πολιτική ασκείται μέσω των καναλιών κι αυτό είναι άθλιο. Οδηγεί σε μια κοινωνική αθλιότητα, σε αμορφωσιά και απειθαρχία και φοβάμαι μήπως κάποια στιγμή όλο αυτό μας οδηγήσει σε εμφύλιο!"



Περιγράφοντας τους Έλληνες δηλώνει πως ανέκαθεν ήμασταν λαός του τζατζικιού και όχι του σαλονιού. «Ξαφνικά γεμίσαμε αριστοκράτες από το τίποτα. Ε, πρέπει να καταλάβουμε πλέον ότι πρέπει να γυρίσουμε εκεί που ήμασταν. Και εμένα θα με ενδιέφερε αν μπορούσα να έχω χωριό να επιστρέψω για να ασχοληθώ με τη γη. Αν έχεις έναν κηπάκο δεν πρόκειται ποτέ να πεινάσεις».

Ενώ όσον αφορά το πού βρίσκεται η ελπίδα, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αναφέρει πως αυτή βρίσκεται μέσα μας. «Ο Έλληνας όσο και να κοιμάται έχει μια περίεργη ψυχή μέσα του και το έχει αποδείξει. Απλώς δεν ξέρω πότε θα φτάσει στο αμήν, για να γυρίσει το παιχνίδι».

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ! ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6:30ΜΜ Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΟΥΛΙΝΑΚΗ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ "TV NEA" ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !