Μαρία Αντουλινάκη: Κάποτε γίνονταν 40 σήριαλ την σεζόν και σήμερα ούτε καν 5

1
Η αγαπημένη μας Μαρία Αντουλινάκη μιλά αποκλειστικά στο «TV Nea », σχολιάζοντας την αβεβαιότητα αλλά και την στενότητα – οικονομική και μη – στον χώρο.
- Η τηλεόραση, και γενικότερα ο χώρος του θεάματος, σε καμία περίπτωση δεν είναι ο ίδιος, όπως ήταν, για παράδειγμα, πριν από 10-15 χρόνια. Πώς νιώθει ένας ηθοποιός στην Ελλάδα του 2012, μέσα σε αυτό το βαρύ κλίμα ανασφάλειας;

Η αβεβαιότητα ήταν κάτι που πάντα υπήρχε στον χώρο μας και στην δουλειά μας. Σήμερα είσαι κάπου… αύριο δεν είσαι. Είτε γιατί η παράσταση δεν πήγε καλά και κατέβηκε, είτε γιατί το σήριαλ κόπηκε, επειδή έτσι αποφάσισε το κανάλι. Δεδομένου αυτού λοιπόν, αυτό που νιώθω ότι έχει αλλάξει σήμερα είναι το ότι δουλεύουμε και μπορεί να μην πληρωθούμε ποτέ! Είτε γιατί χρεοκόπησε η εταιρεία παραγωγής, είτε γιατί κάποιοι, στο όνομα της οικονομικής κρίσης, αποφασίζουν να μην σε πληρώσουν για την δουλειά που τους παρείχες. Και φυσικά το ότι δεν υπάρχει πια τηλεόραση. Κάποτε γίνονταν 40 σήριαλ την σεζόν και σήμερα ούτε καν 5. Η διαφορά αυτή είναι πολύ μεγάλη και δεδομένου ότι έχουν πέσει και οι αμοιβές στο θέατρο, αυτό σίγουρα σε κάνει να νιώθεις ακόμα πιο ανασφαλής.(διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη του TvNea κάνοντας κλικ εδώ)

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !