Η νέα σεζόν του Star: «Σκυταλοδρομία» με τα ίδια πρόσωπα, ξένες σειρές και ταινίες!

0

Το ζωντανό πρόγραμμα του καναλιού θα ξεκινά στη 1.00 μ.μ. με τη «Μεσημεριανή Μελέτη»
Τι κι αν μας ευχήθηκαν τελευταίοι «καλό καλοκαίρι»; Οι… σταρ του Star είναι από τους πρώτους που τον Σεπτέμβρη θα βρίσκονται και πάλι στο τηλεοπτικό τους πόστο και θα ανοίξουν την αυλαία της νέας τηλεοπτικής σεζόν 2012-2013.
Το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς, αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο, θα δουλεύει σε φουλ ρυθμούς, αφού οι πάντες θα έχουν επιστρέψει, προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία, για να είναι τα πάντα έτοιμα μέχρι τη μεγάλη πρεμιέρα. Οσο για το τι θα περιλαμβάνει το νέο τηλεοπτικό «μενού» του Star για του χρόνου; Σε
γενικές γραμμές θα μας σερβιριστούν τα ίδια «πιάτα», αφού ως γνωστόν δεν είναι καιρός για έξοδα και νέες τηλεοπτικές ιδέες.
Μπορεί να κυκλοφορεί η φήμη πως το κανάλι σκέφτεται καθημερινά το πρωί να βγάλει στον αέρα εκπομπή infotainment χαρακτήρα, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Μετά τη φετινή, μεγάλη απόφαση να μετακομίσουν τη «Μελέτη» μεσημέρι, προκειμένου το πρόγραμμα να κουρευτεί όσο το δυνατόν περισσότερο, τα ρολά θα παραμείνουν κατεβασμένα. Ετσι, το ζωντανό πρόγραμμα του Star θα ξεκινάει στη 1.00 το μεσημέρι με την Ελεονώρα Μελέτη, της οποίας το πάνελ, σημειωτέον, τη γλίτωσε φθηνά από της κρίσης τα δόντια. Είχε ακουστεί πως οι υπεύθυνοι του καναλιού σκέφτονταν να προχωρήσουν σε… μειώσεις, όμως, θα έχει κανονικά μαζί της τους Κασπίρη, Κόσσιαβα, Σιγούρο και Πετρουτσέλι. Οσο για την εκπομπή; Θα παραμείνει πιστή στον… κοινωνικό σχολιασμό.
Στη συνέχεια τη σκυτάλη θα παίρνει η Τατιάνα Στεφανίδου. Η δημοσιογράφος θα κάνει αποκλειστικά μόνη της «παιχνίδι», μια και ο κόσμος φέτος της έστειλε το μήνυμα πως δεν την προτιμά με παρέα.
Η εκπομπή, που ενδέχεται να αλλάξει τίτλο, θα συνδυάζει την ενημέρωση με την ψυχαγωγία, κινούμενη στην τηλεοπτική φιλοσοφία… αλά Οπρα. Αμέσως μετά θα ακολουθεί το «Φώτης και Μαρία: Live». Το τηλεοπτικό δίδυμο θα είναι ξανά κοντά μας, με ακριβώς την ίδια τηλεοπτική συνταγή. Οσο για τις φήμες που ήθελαν το «Φώτης και Μαρία» να αυξάνεται σε διάρκεια, δεν αληθεύουν.
Τέλος, για το βράδυ οι άνθρωποι του Star έχουν προσπαθήσει να κλείσουν κάποια καλά πακέτα με γνωστές εταιρείες παραγωγής, έτσι ώστε να φιλοξενήσουν και πάλι στο πρόγραμμά τους ταινίες και σειρές που σημειώνουν μεγάλη επιτυχία στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, αλλά και όχι μόνο.
Βέβαια, αρκετές θα είναι και οι επαναλήψεις σε ό,τι έχει να κάνει και με τις ξένες ταινίες και με τις σειρές, μια και λόγω κρίσης το μπάτζετ που έχει αποφασιστεί να διατεθεί για την αγορά αυτού του πακέτου εννοείται πως είναι… πετσοκομμένο.
Πηγή: ethnos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !