Mega: Η κρίση χτυπάει την ενημέρωση

Giannis
0
Ενώ η προετοιμασία των καναλιών για τη νέα τηλεοπτική σεζόν προχωράει αργά και σταθερά προς την τελική της μορφή, όλα δείχνουν ότι από την κρίση δεν έχει επηρεαστεί μόνο ο ψυχαγωγικός τομέας, αλλά και ο ενημερωτικός μιας και θα είναι σαφώς λιγότερες και οι ενημερωτικές εκπομπές που θα δούμε την νέα σεζόν...

Στο ''Mega'', πρώτο θύμα της κρίσης ήταν η ''Εμπόλεμη Ζώνη'' του Σωτήρη Δανέζη, η οποία όπως έγινε γνωστό την προηγούμενη εβδομάδα έκλεισε τον κύκλο της. Σύμφωνα με πληροφορίες ο παρουσιαστής δεν έχει καμία επαφή με άλλα κανάλια και αυτό που ακούγεται είναι πως η <<Εμπόλεμη Ζώνη ήταν η... Ιφιγένεια για να σωθούν οι άλλες εκπομπές>>. Ο ίδιος θα παραμείνει στην παρουσίαση κάποιων δελτίων ειδήσεων ενώ από την πλευρά του Καναλιού, υπάρχει η πρόθεση ο Σωτήρης Δανέζης να αξιοποιηθεί λίγο αργότερα σε καινούργιο κόνσεπτ.

Οι συζητήσεις γίνονται και για τις υπόλοιπες ενημερωτικές εκπομπές του καναλιού, δηλαδή την ''Ανατροπή'' με τον Γιάννη Πρετεντέρη, τους ''Πρωταγωνιστές'' του Σταύρου Θεοδωράκη και την ''Έρευνα'' του Παύλου Τσίμα, για τις οποίες οι μέχρι στιγμής ενδείξεις είναι θετικές.

<<Πράσινο φως>> οριστικά έχει δοθεί μόνο στις εκπομπές πρωινής ενημέρωσης ''Κοινωνία Ώρα Mega'' με τον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Γιώργο Οικονομέα και <<Mega Σαββατοκύριακο>> με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και τον Μανόλη Αναγνωστάκη.

Πηγή: Real news

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !