H..επίθεση αγάπης στη Μαρία Σαράφογλου.

Χρηστος Γ
1
Μόνο ως 'περίεργο' μπορεί να χαρακτηριστεί το δημοσίευμα μεγάλης εφημερίδας (ιδιοκτησίας Χατζηνικολάου),που 'γέμισε' με αρνητικά σχόλια προς το πρόσωπο της Μαρίας Σαράφογλου.
Σύμφωνα με το άρθρο,η δημοσιογράφος απέτυχε αν & παρουσιάστηκε ως 'σημαντική μεταγραφή' που 'πουσάρεται' συνεχώς απ'το κανάλι.(Σύμφωνα με την οπτική του δημοσιογράφου που συνέταξε το κείμενο, πολυδιαφημιζόμενη είναι μια μεταγραφή που ξεκινά στις 13 Αυγούστου,χωρίς να προηγείται κάποιο trailer).
Συνεχίζοντας,ο δημοσιογράφος δεν αναφέρει πουθενά πως η
συμπαθής δημοσιογράφος εντάχθηκε στο δυναμικό του Mega για να παρουσιάζει δελτία & η 15ήμερη (...) παρουσία της στο πρωινό έγινε για να καλυφθεί προσωρινά το κενό της άδειας του  Χασαπόπουλου.Οπως και πέρσι, έτσι και φέτος το δίδυμο Καμπουράκη-Οικονομέα επιστρέφει στα τέλη Αυγούστου (πέρσι στις 29.08),και όχι λόγω χαμηλών τηλεθεάσεων..
Οσο για τις τηλεθεάσεις?Η διαφορά Mega-Ant1 είναι μικρότερη από μία μονάδα υπέρ του διδύμου Κουτροκόη-Ρογκάκου,αν και στα νεανικά κοινά το πρωινό Mega προηγείται με άνεση.Η Πρώτη Γραμμή (Σκάι) είναι πίσω,σχεδόν 5 μονάδες.Τι 'είδε' το δημοσίευμα? ''Πολύ χαμηλά ποσοστά & οριακά πάνω από τον Σκάι....''
 

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ola ta deltia tupou gia thn enhmerwsh tou mega milane mono gia sunolo kai pote gia neaniko koino, kai nai apetuxh den einai mikrh h diafora pou lete paidia ena peripou 5.5 monades

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !