ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Φόρτωση τελευταίων ειδήσεων…
-- / --

Έρχονται τρομερές αυξήσεις σε βασικά αγαθά.

fanis sintaktis
By -
0
Νέο φθινοπωρινό κύμα ακρίβειας έχει να αντιμετωπίσει η Ελληνική οικογένεια που θα βλέπει το καλάθι της να γεμίζει όλο και πιο δύσκολα.
Οι αυξήσεις θα είναι 5%-10% και θα αφορούν βασικά καταναλωτικά αγαθά όπως κρέας,γάλα,γαλακτωμικά ίσως και ψωμί,σύμφωνα με το "Ελεύθερος τύπος".
Αιτία των ανατομήσεων είναι η μικρή σοδιά δημητριακών παγκοσμίως και ο διπλασιασμός σχεδόν,της τιμής των ζωοτροφών.


Η απειλή των αυξήσεων στο ράφι είναι σοβαρή και το μόνο εμπόδιο που θα συναντήσει στην εγχώρια αγορά είναι η οικονομική αδυναμία και η μειωμένη ζήτηση που συντηρούν συνθήκες πίεσης των τιμών προς τα κάτω.
Tags:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

3/related/default
Tvnea.com App Εκεί όπου η τηλεόραση συναντά την είδηση!