Σταματίνα Τσιμτσιλή:Αν χρειαστεί θα μάθω και τουρκικά!

0
Παρουσιάστρια της νέας lifestyle εκπομπής του ΑΝΤ1, «FTHIS TV», η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά από μια δύσκολη, επαγγελματικά, σεζόν, γυρίζει σελίδα και αντιμετωπίζει το μέλλον με χαμόγελο, καλώντας μας να την ακολουθήσουμε… Η Σταματίνα μιλά στο περιοδικό TV BOX και τον δημοσιογράφο Αλέξη Κοντό για την εκπομπή της, τα τουρκικά σίριαλ και την πιθανότητα να κάνει πρωινό τη νέα σεζόν.
«Η εκπομπή μας δεν ασχολείται μόνο με lifestyle, δεν παρουσιάζει μόνο γνωστούς λεφτάδες και γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους τις καθημερινές δυσκολίες των Ελλήνων. Προσπαθούμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο στην Ελλάδα και στον κόσμο, να δώσουμε τη δυνατότητα στο κοινό να ταξιδέψει, να χαμογελάσει, να ξεχαστεί μαζί μας. Είναι μια γρήγορη και διασκεδαστική εκπομπή, βασισμένη σε ξένες παραγωγές, και νομίζω πως αυτήν τη στιγμή η τηλεόρασή...
μας έχει χώρο να τη δεχτεί. Πλην των άλλων, οι τηλεθεατές έχουν βαρεθεί να βλέπουν συνέχεια επαναλήψεις και τουρκικές σειρές» λέει για την εκπομπή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Όσον αφορά την αντίπαλό της, τη «Sila», την τουρκική σειρά του Mega, με την πρωταγωνίστρια της οποίας μοιάζει κιόλας, όπως σχολιάζει ο δημοσιογράφος, η Σταματίνα δηλώνει ότι δεν την έχει παρακολουθήσει ποτέ. «Ειλικρινά δεν την έχω δει ποτέ. Έχω ακούσει να μιλούν γι’ αυτήν, αλλά προτιμώ να παρακολουθώ ειδήσεις, κωμωδίες και αστυνομικές σειρές» λέει η παρουσιάστρια και συνεχίζει «Ελπίζω να κερδίσουμε την αγάπη του κοινού και να μας προτιμήσει. Αν -χτύπα ξύλο- δεν πάμε καλά και, αφού όπως είπατε μοιάζουμε, θα μάθω τουρκικά, θα φορέσω ρούχα με τουρκικές αναφορές και θα παρουσιάζω έτσι την εκπομπή, μήπως και μας μπερδέψουν…».

Όσον αφορά το γεγονός ότι αρχικά την προόριζαν για την πρωινή ζώνη του σταθμού και τελικά βρέθηκε στο prime time, η παρουσιάστρια αναφέρει «Κρατάω την καλή πρόθεση του ANT1 να μου δώσει ενεργό ρόλο στο πρωινό. Αν και φτάσαμε ένα βήμα πριν από την υλοποίησή του, αποφασίστηκε πως θα ήταν καλύτερα να αναβληθεί. Ευτυχώς -και λόγω των γεγονότων με το ALTER- έχω μάθει να μην ενθουσιάζομαι πριν σιγουρευτώ. Δεν είχα δέσει σχοινί-κορδόνι το πρωινό και αποδείχτηκε ότι σωστά έπραξα. «Κάτι άλλο θα γίνει με τη βοήθεια του Θεού», είπα από μέσα μου, δεν θα χαθούμε, και λίγο αργότερα ήρθε η πρόταση για το «FTHIS TV». Τη δέχτηκα με μεγάλη χαρά και ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 για την προτίμησή τους στο πρόσωπό μου».

Όταν ο δημοσιογράφος τη ρωτά αν θα είναι μία από τις βασικές διεκδικήτριες του ρόλου της παρουσιάστριας, εάν ο ΑΝΤ1 αποφασίσει να βγάλει πρωινό τη νέα σεζόν, εκείνη απαντά «Δεν σκέφτομαι τι θα γίνει το χειμώνα, όταν δεν γνωρίζει κανείς πώς θα είναι μέχρι τότε η κατάσταση. Ελπίζω να υπάρχει τηλεόραση, να κάνει όντως ο ΑΝΤ1 πρωινό και ας μην είμαι εγώ η παρουσιάστρια. Δεν πειράζει, ας είναι κάποια άλλη. Ζω το σήμερα και είμαι ευχαριστημένη για όσα έχω».

Σχετικά, δε, με το αν έβλεπε πρωινές εκπομπές την προηγούμενη σεζόν, η Σταματίνα αναφέρει «Τα πρωινάδικα τα χάζευα όταν έπινα τον καφέ μου και μπορώ να πω ότι και τα δύο μου άρεσαν. Βέβαια, η Φαίη και ο Γιώργος ξεκίνησαν με τον αέρα του φαβορί, χωρίς πίεση και άγχος, και επικράτησαν δίχως αυτό να σημαίνει ότι οι απέναντι ήταν κακοί. Απλώς, εκείνοι ήταν καλύτεροι, όπως είπε και ο Φερεντίνος».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !