Καλομοίρα:Μιλάει για τα δίδυμα που περιμένει!

0
Στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της- περιμένει δίδυμα- βρίσκεται η Καλομοίρα και μίλησε στο περιοδικό Hello για την ευτυχισμένη περίοδο που διανύει.

«Συγκινήθηκα πάρα πολύ» δήλωσε η τραγουδίστρια αναφερόμενη στη στιγμή που ο γιατρός της ανακοίνωσε ότι περιμένει δίδυμα. «Ήμουν με την πεθερά μου στο γιατρό και αρχίσαμε και οι δύο να κλαίμε. Ήταν εκπληκτικό να βλέπεις στην οθόνη του υπερηχογραφήματος δύο μικρούς σάκους με μια μικρή κουκκίδα μέσα το καθένα».

Όπως είπε, τους δύο πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της έχασε αρκετά κιλά καθώς είχε συνεχώς ζαλάδες και εμετούς ενώ τώρα έχει ήδη βάλει 9 κιλά  και προσπαθεί να τρέφεται όσο πιο ισορροπημένα γίνεται καθώς οι γιατροί της είπαν ότι σε μια δίδυμη κύηση μπορεί να βάλει μέχρι και 22 κιλά!

«Νιώθω έτοιμη να κρατήσω στην αγκαλιά μου τα πλασματάκια μου και να τους δίνω φιλιά όλη την ημέρα. Σκέφτο
μαι ήδη πως θα τους μιλάω και θα τα αγαπάω και θα τα στηρίζω στη ζωή τους. Ελπίζω να είμαι τόσο καλή γονιός, όπως ακριβώς υπήρξαν για μένα οι δικοί μου. Λατρεύω τη φιλοσοφία των γονιών μου σε σχέση με το πώς μεγάλωσαν την Τζόρτζια κι εμένα. Μάθαμε ν αγαπάμε η μία την άλλη και να υποστηριζόμαστε μεταξύ μας. Δεν υπήρξαμε ποτέ ανταγωνιστικές και ήμασταν πάντα η καλύτερη φίλη η μια για την άλλη. Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου, κάτι αντίστοιχο να εμφυσήσουμε κι εμείς με τον Γιώργο στα δικά μας μωρά».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !