Βάζει όρους ο Τρύφωνας

Λευτέρης Προβιάς
0
Θα πει το «ναι», αλλά με τους δικούς του όρους! Ο λόγος για τον Τρύφωνα Σαμαρά ο οποίος μετά τη συμμετοχή του στο «Dancing with the stars» και το «Fab 5», εκτόξευσε ακόμη υψηλότερα τις μετοχές του στο χρηματιστήριο της ελληνικής showbiz...

Καθώς έχει μεγάλη δημοτικότητα στον κόσμο, δέχτηκε πρόταση από μεγάλο κανάλι για να κάνει τη ζωή του ριάλιτι.

Μπορεί να είναι συνηθισμένος στις κάμερες και τους φωτογραφικούς φακούς, όμως δεν θέλει με τίποτα η κάμερα να καταγράψει προσωπικές του στιγμές. Αλλωστε, όπως δηλώνει: «Η προσωπική μου ζωή δεν ενδιαφέρει τον κόσμο και θέλω να την κρατήσω μόνο για μένα».
Και εξομολογείται: «Μου έχει προταθεί από μεγάλο κανάλι να κάνω reality τη ζωή μου και είμαστε ακόμα σε συζητήσεις. Ετσι, λοιπόν, εγώ ξεκαθάρισα ότι θέλω το reality να επικεντρώνεται στην καθημερινότητά μου στο κομμωτήριο. Και είμαι σίγουρος ότι αν γίνει κάτι τέτοιο και ασχοληθούν με τη δουλειά μου, έχει τόσο υπερβολή που δεν θα χρειαστεί να ασχοληθούν με την προσωπική μου ζωή».

Οσο για το πώς αισθάνεται που θα έχει διαρκώς μια κάμερα να αποθανατίζει κάθε του βήμα, συνάντηση, αλλά και πολλές στιγμές στο κομμωτήριό του με αρκετές πελάτισσες από την ελληνική showbiz, εκείνος απαντάει: «Δεν με ενοχλεί η κάμερα, έχω συνηθίσει, είμαι όμως καθέτως στο θέμα προσωπική ζωή, γι’ αυτό και δεν έχουμε προχωρήσει τις συζητήσεις».

Αυτό το διάστημα μπορεί ο Τρύφωνας να απολαμβάνει το καλοκαίρι και τα μπάνια του, όμως δεν έχει φύγει η εν λόγω σκέψη από το μυαλό του.

Ετσι, αναμένεται να γίνουν συζητήσεις ξανά με την έναρξη της νέας σεζόν, αφού είναι ένα project που από τη μια είναι σίγουρο ότι θα φέρει υψηλά νούμερα τηλεθέασης σε όποιο κανάλι και αν προβληθεί και από την άλλη σημαντικό ρόλο στην υλοποίησή του παίζει και το οικονομικό.

 
ESPRESSO

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !