Τόνυ Δημητρίου κατά Τούρκικων σειρών: Δείτε τι έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο

Giannis
3
Ο Τόνυ Δημητρίου σχολίασε την ''εισβολή'' των τούρκικων σειρών στην ελληνική τηλεόραση και παράλληλα την οικονομική κρίση.

Ο ηθοποιός έγραψε πριν λίγες ώρες στην προσωπική του σελίδα στο facebook: ''Τα κανάλια βάζουν Τούρκικες σειρές γιατί είναι φθηνές.. Πέρυσι στα σχολεία στην Ελλάδα δεν είχαν βιβλία να δώσουν στα παιδιά. Ελπίζω φέτος να μην μας χαρίσουν βιβλία Ιστορίας οι Τούρκοι''. O Τόνυ άλλωστε κατάγεται από την Κύπρο και τα συναισθήματα του για την γειτονική Τουρκία είναι δικαιολογημένα όχι και τα καλύτερα.

Πηγή: Gossip-tv

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Kαθολου φθηνες δεν ειναι κυριως οι καινουριες. Αν μιλαμε για σχετικα παλιες ναι. Πριν γραψουν οτι γραψουν ας εχουν στοιχεια πρωτα. Απο τη στιγμη που φερνουν μεγαλες τηλεθεασεις γιατι να μην τις προβαλλουν τα καναλια? Αλλωστε για ιδιωτικες επιχειρησεις προκειται που λειτουργουν με βαση την τηλεθεαση κ το κερδος. Το αν δεν εχουν βιβλια ιστοριας τα παιδια φταινε οι Τουρκοι???? Αλλου πρεπει να ριξει τα βελη του. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ με καθε ξεχασμενο ηθοποιο που εκανε καποτε μια μικροεπιτυχια κ τωρα που ολοι τον εχουν γραμμενο λεει το κοντο του κ το μακρυ του!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μία χαρά τα είπε. Αν δηλαδή είναι ακριβά τα τούρκικα, γιατί τα κανάλια δε διαθέτουν αυτά τα χρήματα για ελληνικές παραγωγές; Με αυτήν την στρατηγική έχουν κάνει το "νεανικό" κοινό που στοχεύουν, να τους γυρίσει την πλάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποτε τα καναλια διαθεσαν σοβαρο χρημα για ελληνικες σειρες? Υπηρχε μεγαλος αριθμος σειρων ποιτικα ομως οι περισσοτερες κακες κ κακα αντιγραφα ξενων. Το το "νεανικο" κοινο ας γυρισει τους γυρισει την πλατη. Αλλωστε εχει πολυ πιο σοβαρα θεματα να το απασχολουν πχ οπως η επιβιωση του. Αλλωστε το λεγομενο νεανικο κοινο κ η καραμελα που παει μαζι με αυτο καταντησαν στο να γεμισει η ελληνικη τηλεοραση απο σκουπιδια. Ας δει λοιπον το νεανικο αυτο κοινο πως γυριζεται σωστα μια σειρα κ πως αυτη πουλιεται στο εξωτερικο κανοντας διαφημηση στην χωρα του κ ας αφησει επιτελους το κολλημα στο εμεις ειμαστε υπερανω ολων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !