Η παρουσιάστρια της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής «ΣΚΑΪ online» μίλησε στο TV BOX και στη Μαρία Αθανασίου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την τηλεθέαση αλλά και τι θεωρεί αποτυχία… Το μεγαλύτερο άγχος είναι η καλή παρουσία στον «αέρα» ή τα νούμερα τηλεθέασης;
Σαφώς και η καλή παρουσία είναι το ζητούμενο και το μεγάλο στοίχημα για μένα. Από εκεί και πέρα, τα νούμερα τηλεθέασης ασφαλώς και με ενδιαφέρουν, αλλά πιστεύω ότι, όταν γίνονται αυτοσκοπός, κινδυνεύεις εύκολα να εκτροχιαστείς, χάνοντας φύσικα και τον τελικό στόχο.
Τι θα θεωρήσετε επιτυχία και τι αποτυχία;
Επιτυχία για μένα θα είναι
ένα τηλεοπτικό προϊόν ψύχραιμο, επίκαιρο, πλήρες, που θα κρατάει συντροφιά σε όσους επιλέξουν για την ενημέρωση τους την τηλεόραση. Αποτυχία θα είναι να κλείσει ο κύκλος των εκπομπών και να μην είμαι εγώ ευχαριστημένη με τον εαυτό μου.
entertv.gr

1 Σχόλια