Τόλμη και Γοητεία : Ποιοι γέρασαν, ποιοι έφυγαν και ποιοι συνεχίζουν ακόμη!

0

Σαπουνόπερα είναι όταν ένα ζευγάρι θέλει να φιληθεί και ένας σεναριογράφος δεν τους αφήνει για 500 επεισόδια».Στην περίπτωση όμως της αμερικανικής σειράς «Τόλμη και γοητεία», η οποία συμπληρώνει 23 χρόνια αδιάκοπης μετάδοσης, οι πρωταγωνιστές της γέρασαν, οι σεναριογράφοι άλλαξαν και το φιλί δεν δόθηκε ακόμη!
Hταν καλοκαίρι του 1989 όταν ορδές θαυμαστών συγκεντρώθηκαν στο αεροδρόμιο του Ελληνικού για να υποδεχθούν τον Ριτζ, τον γόη με τη
μελαχρινή χαίτη, και την ξανθιά συμπρωταγωνίστριά του Τζοάνα Τζόνσον που ενσάρκωνε την Κάρολάιν, συνώνυμο της ονειρεμένης γυναίκας για όλη τη δεκαετία του ΄90, αργότερα σύμβολο της κοκεταρίας και στιλιστικό ορόσημο για τα συνοικιακά κομμωτήρια.
Στα τέλη της δεκαετίας του ΄80 μικροί και μεγάλοι Ελληνες τηλεθεατές ανυπομονούσαν να ακούσουν το σαξόφωνο που σηματοδοτούσε την έναρξη της σειράς, φαγητά άρπαζαν φωτιά και η φωτογραφία του Ριτζ στόλιζε πολλά κοριτσίστικα δωμάτια.
Η σειρά που βγήκε στον αέρα για πρώτη φορά στο αμερικανικό δίκτυο CBS στις 23 Μαρτίου του 1987 έχει ήδη βραβευτεί με 10 ΕΜΜΥ (31 στο Daytime ΕΜΜΥ Awards) συγκεντρώνει το ενδιαφέρον εκατομμυρίων τηλεθεατών σε ολόκληρο τον κόσμο.
Είκοσι τρία χρόνια μετά και για περίπου 5.800 επεισόδια η αυτοκρατορία των Φόρεστερ συνεχίζει την προσπάθειά της να επιβληθεί σε αυτήν της Σπέκτρα, ο Ριτζ προσπαθεί να ξεχάσει την Μπρουκ ενώ νέες παράλληλες ιστορίες κρατούν ακόμη ζωντανό το ενδιαφέρον των τηλεθεατών σε πάνω από 40 χώρες.
Ναρκωτικά, ανίατες ασθένειες, εξάρτηση από αλκοόλ, βιασμοί, κακοποιήσεις παιδιών ακόμα και... βουντού κράτησαν μακριά τους πρωταγωνιστές από την ευτυχία και τη σειρά από το φινάλε.
Ετσι όταν πριν από δύο δεκαετίες ο Γουίλιαμ Μπελ και η γυναίκα του Λι έγραψαν τις πρώτες αράδες του σεναρίου δεν πίστευαν πως ο γιος τους Μπράντλεϊ, που είναι σήμερα ο παραγωγός της σειράς, θα γράψει ίσως κάποτε τον επίλογο.
Ομως μέχρι να γίνει αυτό η ήδη βραβευμένη σαπουνόπερα και οι βετεράνοι πρωταγωνιστές της Κάθριν Κέλι Λανγκ (Μπρουκ), Ρον Μος, και Τζον Μακ Κουκ (Ερικ) Σούζαν Φλάνερι (Στέφανι ) απέδειξαν στο κοινό τους πως μπορούν να μπουν δυναμικά ακόμη και στην... τέταρτη δεκαετία. Η σειρά προβλήθηκε στη χώρα μας για πρώτη φορά το 1988 από την ΕΤ-1. Πέρασε έπειτα από τον ΑΝΤ1, το ΣΚΑΪ, το Star και το Alter, το κανάλι 10, τη ΝΕΤ, ώσπου να ξαναβρεθεί στην ΕΤ1 όπου κόπηκε για να καταλήξει στην ΕΤ-3 όπου και συνεχίζει την πορεία της καθημερινά με διπλά επεισόδια.
Tlife.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !