Νικολέτα Καρρά: Αποκαλύπτει τα πάντα για το σύντροφο της!

Giannis
0
Μια ερωτευμένη γυναίκα σαν τη Νικολέτα Καρρά, δεν θα μπορούσε παρά να μιλά με τα πιο γλυκά και τρυφερά λόγια για τον αγαπημένο της.

''Ο Φώτος είναι ένας άνθρωπος με αντιφατικά στοιχεία. Όσο σκληρός και δυναμικός μπορεί να φαίνεται στη δουλειά του τόσο ευαίσθητος είναι σε κάποιες άλλες πτυχές της ζωής τους. Όσο αυθόρμητος μπορεί να είναι σε ζητήματα καρδιάς τόσο λογικός και συνετός είναι στα επαγγελματικά του. Αυτό όμως που με κέρδισε στον Φώτο είναι ότι ως άντρας παλαιάς κοπής που είναι, αν θέλει μια γυναίκα θα την διεκδικήσει.

''Είναι το πριγκιπόπουλο που ονειρεύονται όλα τα κοριτσάκια, που θα έρθει να τα αρπάξει με το άσπρο άλογο και θα ζήσουν για πάντα μαζί. Είναι από του ανθρώπους που δεν θα αφήσει μια σχέση να βαλτώσει. Είμαστε περίπου δυόμισι χρόνια μαζί και νιώθω όπως ένιωθα όταν ήμασταν στην αρχή''.

Όσο για τον Φώτο, και εκείνος μιλάει στο περιοδικό ''ΟΚ'' με αγάπη για τη σύντροφο του: ''Η Νικολέτα είναι πολύ καλλιεργημένη και δυναμική. Είναι από αυτές τις γυναίκες που μπορούν να στηρίξουν έναν άνδρα. Μπορώ να συζητώ μαζί της ακόμα και για τα επαγγελματικά ζητήματα και πολλές φορές τη συμβουλεύομαι κιόλας. Σίγουρα η εξωτερική εμφάνιση δεν περνά απαρατήρητη, αλλά ωραίες γυναίκες υπάρχουν αρκετές. Γυναίκες που συνδυάζουν εξυπνάδα και ομορφιά δεν υπάρχουν''.

Πηγή: Gossip-tv

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !