Δύσκολο παζλ η νέα σεζόν στον Ant1!

1
Με τις μηχανές να δουλεύουν στο ρελαντί, ετοιμάζεται αυτή την εποχή το? fresh πρόγραμμα του ΑΝΤ1, μετά την απόφαση της διοίκησης του καναλιού να βγάλει στον αέρα το μεγαλύτερο μέρος του από τον Ιανουάριο του 2013 και μετά.
Λιγοστά ειναι τα νέα προγράμματα που θα έρθουν το φθινόπωρο στο κανάλι του Αμαρουσίου. Το πιο πιθανό είναι να δούμε από Οκτώβρη να κάνουν πρεμιέρα μόνο οι late night εκπομπές του σταθμού, δηλαδή, το «Ολα», το «Ράδιο Αρβύλα» και το «Βράδυ».
Ας δούμε, όμως, ποιες θα είναι οι νέες αφίξεις στο πλάνο της νέας σεζόν, τα προβλήματα που υπάρχουν και οι... μαύρες τρύπες που δημιουργούνται!
Αρχικά, δεν υπάρχει αυτήν τη στιγμή κανείς στο Μαρούσι που να είναι σε θέση να δηλώσει κατηγορηματικά πως από Οκτώβρη θα υπάρχει πρωινή καθημερινή, ψυχαγωγική εκπομπή. Το μόνο σίγουρο είναι το «Πρωινό ΑΝΤ1» με τον Γιώργο Παπαδάκη. Υπάρχει, όμως, η σκέψη να μη βγει στον αέρα ψυχαγωγικό πρωινό, αφού πρόκειται για μια ζώνη που και κοστίζει και δεν έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να πάρει πίσω τη χαμένη τηλεοπτικής της αίγλη. Τίποτε, όμως, δεν έχει αποφασιστεί οριστικά.
Επίσης δεν υπάρχει κανείς στο Μαρούσι να βεβαιώσει πως το «Dancing with the stars» θα βγει στον αέρα τα βράδια της Κυριακής. Αντίθετα, οι περισσότεροι απαντούν πως δεν μπορεί να βγει, λόγω κόστους. Το επικρατέστερο σενάριο είναι ότι το «Dancing» δεν θα βγει στον αέρα τον Οκτώβρη - Νοέμβρη και παίρνει αρχικά πασαπόρτι για Γενάρη - Μάρτη!
Υπάρχουν ακόμη και τρείς «μαύρες τρύπες», στο προγραμμα του καναλιού. Η πρώτη στη βραδινή ζώνη. Οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 έχουν αποφασίσει στο πρώτο μέρος της σεζόν να βγάζουν καθημερινά στις 9 μ.μ. μία τούρκικη σειρά, στις 11μ.μ. το «Ράδιο Αρβύλα» και μετά τις 12 τις Δευτέρες τον Θέμο Αναστασιάδη και τις Παρασκευές τον Πέτρο Κωστόπουλο, όμως, ακόμα δεν ξέρουν τι θα γίνει στην ζώνη των 10μ.μ.
Απ' ό,τι ακούγεται θα παίζει κάποια σειρά σε επανάληψη, ή ...η made in Turkey σειρά που θα είναι στον αέρα με διπλό επεισόδιο. Μελετάται και το ενδεχόμενο μήπως ο Αντώνης Κανάκης «ψηθεί» και μεγαλώσει το «Ράδιο Αρβύλα» κανένα μισάωρο και έτσι λυθεί κατά το ήμισυ το πρόβλημα των 10 μ.μ.
Η δεύτερη περίπτωση έχει να κάνει με την καθημερινή, απογευματινή ζώνη των 7 μ.μ., η οποία πρέπει να δίνει το ισχυρό lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Μία ζώνη στην οποία το Mega σαρώνει με τα «Κλεμμένα Oνειρα» και στην οποία ακόμα στο Μαρούσι δεν έχουν καταλήξει αν πρέπει να τοποθετήσουν είτε κάποιο νέο τηλεπαιχνίδι είτε κάποια νέα τούρκικη σειρά είτε κάποια σειρά σε επανάληψη.
Η τρiτη... μαύρη τρύπα αφορά τη βραδινή, ψυχαγωγική ζώνη του Σαββάτου η οποία έτσι κι αλλιώς τις δύο τρεις τελευταίες σεζόν... υπολειτουργεί, μόνο που φέτος αν δεν υπάρχει τίποτα και στη βραδινή ζώνη της Κυριακής, θα πρέπει στον ΑΝΤ1 να δουν συνολικά το prime-time του Σαββατοκύριακου.
Υπάρχουν ωστόσο και νέα προγράμματα που θα... προσγειωθούν στους δέκτες μας. Πρώτα απ' όλα θα έχουμε τον νέο κύκλο επεισοδίων από το «Αμάρτημα της μητρός μου», ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με την ελληνική μυθοπλασία, οι Αντεννικοί σκέφτονται να πουν το «ναι» και στην παραγωγή των «Βρυκολάκων» (πρόκειται για μία ελληνική εκδοχή κατά κάποιο τρόπο του «True Blood»), αλλά και σε μία πρόταση που φέρει την κωμική σφραγίδα του Χάρη Ρώμα η οποία θα έχει... άρωμα από «Κωνσταντίνου και Ελένης».
Νέες προτάσεις υπάρχουν από το κανάλι στην ψυχαγωγία. Εχουν ολοκληρωθεί, ήδη, στο Παρίσι, τα γυρίσματα του τηλεπαιχνιδιού, «The biggest game show in the world», με οικοδέσποινα τη Νάντια Μπουλέ, ενώ στα σκαριά βρίσκονται και τα τηλεπαιχνίδια «Impractical Jokers» και «Hold tight».
Το «Impractikal Jokers» είναι ακόμα ένα παιχνίδι με πλάκες, ενώ στο «Hold tight» παίρνουν μέρος ζευγάρια τα οποία αποτελούνται από έναν σελέμπριτι και έναν... κοινό θνητό, και καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις, ενώ βρίσκονται σε ένα τρενάκι του φόβου!
Τέλος, το κανάλι βρίσκεται σε συζητήσεις για τα δικαιώματα μετάδοσης του τάλεντ σόου «Hidden Talent».
tvεθνος

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ayti h "deyteri trypa" kallyptetai aneta me ena tourkiko poy na ksekina apo tis 6... Den thelei idiaiteri syzitisi... Oso gia to brady, mporei mexri ton Dekembri na synexizei akribws me tin idia morfi poy einai kai tora to kalokairi... Allwste den paei kai asxima...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !