Αγγελική Νικολούλη:Είναι σε συζητήσεις με Alpha και ΣΚΑΪ;

0
Για τις φήμες που ακούγονται ότι συζητά με δύο μεγάλα κανάλια, τον Alpha και τον ΣΚΑΪ, αλλά και για την περίοδο του Alter, μιλά στην Real life και τη δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα, η Αγγελική Νικολούλη.Όσον αφορά τις φήμες περί συζητήσεων με Alpha και ΣΚΑΪ, η Αγγελική Νικολούλη αναφέρει «Ως επαγγελματίας κάνω...
κάποιες επαφές για τη νέα σεζόν, αλλά δεν μου αρέσουν οι διαρροές! Αν δεν έχω κάτι σίγουρο, τι να κάθομαι να λέω; Αν κάποιες από τις επαφές καρποφορήσουν, τότε κάτι θα ανακοινωθεί, δεν μ’αρέσει να λέω λόγια».
Σχετικά, δε, με τους όρους που θέτει στις επαφές αυτές, η «Ελληνίδα Αγκάθα Κρίστι» λέει «Οι όροι μου είναι να διατηρήσω την ποιότητα και να προσθέσω κάποια καινούργια στοιχεία, που θα είναι προσαρμοσμένα στην κοινωνία σήμερα». Όσο για το αν έχει σκοπό να ρίξει το κασέ της, απαντά «Γνωρίζω πολύ καλά ότι οι εποχές έχουν αλλάξει. Το να μένει κάποιος σε ακριβά κασέ, κατά τη γνώμη μου είναι λάθος».
Η γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας μιλά και για όσα έχασε, αλλά και για όσα κέρδισε από την αναμονή της στο Alter. «Έχασα την άμεση επαφή με τον κόσμο και τη βοήθεια που θα μπορούσα να προσφέρω μέσα από το «Τούνελ»σε ανθρώπους που την έχουν μεγάλη ανάγκη. Έδωσα μια δική μου μάχη, επέμενα, όσο μπορούσα, να μη χαθεί αυτή η ευκαιρία για όλους μας. Ήταν ένα ενημερωτικό κανάλι που ο κόσμος το αγκάλιασε και το αγάπησε και χάθηκε από τραγικά λάθη. Βέβαια, πέρασε πολύς καιρός και όλο αυτό γύρισε εις βάρος μου- και οικονομικά και επαγγελματικά. Κάποιοι μου λένε ότι έκανα λάθος που δεν πήγα σε μεγάλο κανάλι που μου έκανε πρόταση, αλλά έκλεισα τα αυτιά μου γιατί ήθελα να μείνει το Alter ανοιχτό».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !