Σε πoιο κανάλι επιστρέφει ο Νίκος Χατζηνικολάου;

0
Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το αν ο Νίκος Χατζηνικολάου θα επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο την ερχόμενη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Kontra Channel, συμφερόντων του Γιώργου Κουρή.
Συγκεκριμένο δημοσίευμα, μάλιστα, που έκανε τον γύρο των blogs ανέφερε πως ο Νίκος Χατζηνικολάου βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον επιχειρηματία του Kontra Channel, Γιώργο Κουρή, ώστε ο πρώτος να γίνει μέτοχος στο κανάλι με ποσοστό 50%. Φυσικά, όπως αναφέρουν τα blogs, αυτό θα...
επέφερε πολλαπλές συνέπειες στο δημοσιογραφικό δυναμικό του καναλιού, καθώς η παρουσία του Νίκου Χατζηνικολάου θα αποτελούσε πόλο έλξης πολλών και επιτυχημένων συνεργατών που θα χτυπούσαν με τη σειρά τους την πόρτα του σταθμού, αλλά και στα νούμερα τηλεθέασης, τα οποία θα απογειώνονταν σε σχέση με τα σημερινά δεδομένα.
Το FTHIS.GR επικοινώνησε με τον επιτυχημένο δημοσιογράφο, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες για επιστροφή του στην τηλεόραση, τουλάχιστον μέσα από τη συχνότητα του Kontra, χωρίς βέβαια να αποκαλύπτει τι σχεδιάζει να κάνει από την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Αυτή την εποχή ο Νίκος Χατζηνικολάου κάνει καλοκαιρινές διακοπές στην... Αθήνα, αναμένοντας τον ερχομό της κόρης του μέχρι τον Αύγουστο.
Μάλιστα, μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο twitter,χθες Πέμπτη 26 Ιουλίου, ο anchorman απάντησε σε μια διαδικτυακή του φίλη, που του έγραψε: "φαντάζομαι μετά από 25 χρόνια την κόρη σου και σένα να λέτε ειδήσεις σε δικό σας κανάλι!", ότι "Εγω φαντάζομαι πιο απλά και γήινα πράγματα με την κόρη μου...".

Από τον Κωνσταντίνος Χαντζάκο - Αντωνάτο

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !