Ticker

10/recent/ticker-posts

Μετά τα "Μαύρα Μεσάνυχτα" έρχεται νέα μαύρη κωμωδία στο Mega ;

Ισως είναι το δυσκολότερο τηλεοπτικό είδος και ύφος που μπορεί να επιλέξει ένας δημιουργός για να ασχοληθεί ! Παρόλα αυτά, πρόκειται για μία κατηγορία θεάματος που έχει εκατομμύρια φανατικούς οπαδούς σε όλο τον πλανήτη... Ο λόγος ; Ο λόγος φυσικά για τις δουλειές εκείνες που έχουν τα βασικά χαρακτηριστικά της μαύρης κωμωδίας. Για τις δουλειές εκείνες που τολμούν να παντρέψουν το χιούμορ με ότι πιο τρελό και... μαύρο συναίσθημα κυκλοφορεί ! 

Το Mega ,λοιπόν, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, τολμά να φλερτάρει ξανά με την ιδέα της μαύρης κωμωδίας. Το Mega, για πρώτη φορά μετά τα θρυλικά πια "Μαύρα Μεσάνυχτα" που βγήκαν στον αέρα και όχι μόνο κατάφεραν να μας κερδίσουν, αλλά
κατάφεραν να γράψουν την δική τους ξεχωριστή ιστορία στο βιβλίο της ελληνικής, ιδιωτικής τηλεόρασης, σκέφτεται πολύ σοβαρά, ενόψει νέας χρονιάς να επενδύσει σε μαύρη κωμωδία. 

Το ρεπορτάζ λέει πως η έμπειρη και αναμφισβήτητα ταλαντούχα σκηνοθέτης Ρέινα Εσκενάζη, κατέθεσαι πριν από λίγο καιρό στο Μεγάλο Κανάλι, μία ιδέα για black comedy ! Μία ιδέα η οποία επίσης λέει ενθουσίασε το Mega και παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μία αρκετά ακριβή παραγωγή - για τα δεδομένα της εποχής - οι Megaλικοί έχουν μπει στον πειρασμό και σκέφτονται σοβαρά στο να της δώσουν το πράσινο φως για του χρόνου. Βέβαια, αν γίνει κάτι τέτοιο, η σειρά προορίζεται για το β ΄μισό της τηλεοπτικής σεζόν, δηλαδή, για Γενάρη. 

Μάλιστα, επειδή η σειρά άρεσε, η εταιρία παραγωγής η οποία την έχει αναλάβει αποφάσισε να προχωρήσει λιγάκι παρακάτω την όλη διαδικασία και να γυρίσει ένα επεισόδιο - πιλότο, στο οποίο μεταξύ άλλων τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα κρατούν η Νικολέτα Βλαβιανού, ο Τάσος Ψαρράς και ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης ! 

Για να δούμε, για να δούμε...     Tlife.gr

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. nai kala pes thn nikolaidou, as plhrwsei rpwta tis seires pou xrwstaei, kanenas hthopios den thelei na paiksei pleon sto mega

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 11:06 π.μ.
    kala ta les, as dwsei kanena europoulo prwta stis alles

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εσάς τι σας νοιάζει τι κάνει το MEGA με τα οικονομικά του? Έμενα προσωπικά θα με ικανοποιούσε πολύ,να βγάλουν και τα δυο κανάλια(θα ήθελα και ο ALPHA)3-4 σειρές το καθένα.Ο ANT1 απέδειξε οτι μπορεί να επιστρέψει δυναμικά στην ελληνική μυθοπλασία, ενώ το MEGA συνεχίζει να είναι το καλύτερο κανάλι στην Ελλάδα για αυτού του είδους τηλεοπτικά προγράμματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. fusika kai mas noiazei o sunanthrwpos, dhladh eleos den einai ola ta noumera, edw alloi pinane, kai fusika einai krikos auta, an den dwseis den tha pareis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΔΩ ΚΑΡΑΒΙΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μας πως σκέφτονται να ξεκινήσουν μια νέα σειρά από τη στιγμή που υπάρχει πρόβλημα με τις πληρωμές τόσων ηθοποιών?? το Μέγκα κακά τα ψέματα είναι μια σίγουρη επιλογή για την επιτυχία μιας σειράς αλλά τι να το κάνεις αν δεν σε πληρώνουν?? τέσπα, ελπίζω να την δούμε την συγκεκριμένη σειρά γιατί λατρεύω τις μαύρες κωμωδίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΑΣΟΣ ΨΑΡΑΣ??? ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ??? Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μακάρι να γίνει...τα μαύρα μεσάνυχτα ήταν σειρά - υπόδειγμα στο είδος της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com