BouBaStick - Αποκλειστική συνέντευξη Β. Περρή-Ε. Παπαβασιλείου

3
Καλησπέρα! Αυτή τη φορά το "ΒοuBaStick" βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει την πρώτη συνέντευξη που εξασφάλισε στη στήλη, αφήνοντας τα τηλεοπτικά πρόσωπα, να παρουσιάσουν μόνα τους, το θολό τοπίο της ελληνικής τηλεόρασης. Εμείς θα τα ξαναπούμε με τη μορφή που έχετε μάθει, αγκαλιάσει και αγαπήσει την επόμενη εβδομάδα, ενώ αύριο η στήλη σας επιφυλάσσει μία ακόμη έκπληξη μέσα από μια έκτακτη ανάρτηση. Καλή ανάγνωση!!!!!!

Για τη ρευστότητα του τηλεοπτικού τοπίου, που λόγω των οικονομικών δυσχερειών και των διαρκών «εκπτώσεων»  περνάει από σαράντα κύματα για να καταφέρει να κρατηθεί «ζωντανή», μίλησαν αποκλειστικά στο Tvnea ο Βαγγέλης Περρής και η Έλενα Παπαβασιλείου στο πλαίσιο των ραδιοφωνικών εκπομπών τους από το Sfera 102.2, οι οποίες μεταδόθηκαν την τελευταία εβδομάδα ζωντανά από τη Σύρο. Οι δύο παρουσιαστές αναφέρθηκαν στα κουτσουρεμένα budget, επισήμαναν την επιτακτική ανάγκη για τηλεοπτική «φρεσκαδούρα», αλλά και εξέτασαν το ενδεχόμενο για μία συνεργασία, αυτή τη φορά επί της μικρής οθόνης, με την Έλενα Παπαβασιλείου στο τιμόνι της εκπομπής και το Βαγγέλη Περρή, υπεύθυνο για την οργάνωσή της. Παράλληλα ο κ. Περρής δε δίστασε να εκφράσει την αντίρρησή του πάνω στον τρόπο με τον οποίο αξιοποιήθηκε η Έλενα Παπαβασιλείου φέτος στο «Μες στην καλή χαρά», δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι εντυπωσιακό σ’ αυτή την εποχή να έχεις κανόνια στη διάθεσή σου και να μην τα εκμεταλλεύεσαι».  
Βαγγέλης Περρής: "Η Έλενα είναι ένα μεγάλο και βαρύ «όπλο». Και φυσικά, δεν έχω αυτή την άποψη επειδή είμαστε συνεργάτες. Το να το έχεις στο τέλος του διαδρόμου και να και την βλέπω μόνο μέσα απ’ τον καθρέφτη, ή να αναφέρονται μόνο οι καλεσμένοι νομίζω ότι δεν ήταν έξυπνη κίνηση από πλευράς οργάνωσης εκπομπής".
κάνε κλικ στο Διαβάστε περισσότερα για συνέχεια...

Πως ήταν η τηλεοπτική χρονιά που μας αποχαιρέτησε;  Πιστεύετε ότι η επόμενη θα είναι πιο εύκολη ή ακόμα δυσκολότερη;

Βαγγέλης Περρής: Η φετινή χρονιά ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Δεν ήταν άσχημα από πλευράς θεάματος, διότι υπήρχαν παραγωγές πάρα πολύ ενδιαφέρουσες αλλά ήταν δύσκολη για τους ανθρώπους που δουλεύουν στην τηλεόραση. Πολλοί απ’ αυτούς δούλευαν μόνο και μόνο επειδή το ένιωθαν ότι πρέπει να δώσουν ένα προϊόν που θα φτάσει στον κόσμο, χωρίς να πληρώνονται.
Έλενα Παπαβασιλείου: Πολύς κόσμος δεν πληρώθηκε, αλλά συνέχισε την προσπάθεια. Πρέπει να το λέμε αυτό.
Β. Π: Κανάλια εξαφανίστηκαν, εκπομπές και άνθρωποι δεκάδες, εκατοντάδες που απασχολούνταν, σ’ αυτά δεν έχουν δουλειά.
Ε.Π: Που όλα αυτά είναι αποτέλεσμα και της μείωσης της διαφήμισης. Ουσιαστικά η τηλεόραση από την διαφήμιση ζει.


Μισό το budget του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» για φέτος


Β.Π : Το σημαντικότερο για ‘μενα, είναι που βρέθηκαν άνθρωποι οι οποίοι σήκωσαν το βάρος δυσανάλογα στους ώμους τους. Δηλαδή αυτά που συνηθίζουμε να λέμε «πίσω από τις κάμερες», φέτος ξεπέρασαν τους εαυτούς τους. Σε πολλές εκπομπές δεν φάνηκε η διαφορά του budget, πχ στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο», το budget ήταν το μισό από την περασμένη φορά αλλά κανείς από τους τηλεθεατές δεν το κατάλαβε για τον απλούστατο λόγο ότι όλοι υπερέβαλαν εαυτόν. Τους αξίζει ένα θερμό μπράβο και νομίζω ότι σ’ αυτούς μπορεί να στηριχτεί και η επόμενη τηλεοπτική περίοδος που θα είναι ακόμα πιο δύσκολη, αλλά δεν θα φανεί στον κόσμο ελπίζω.
Ε.Π: Και να μη είμαστε μίζεροι και να λέμε κάθε πέρσι και καλύτερα. Δεν είναι καλό αυτό, να σκεφτόμαστε θετικά. Πρέπει να έχουμε θετική σκέψη. Νομίζω ότι σε δύσκολες στιγμές γεννιούνται καινούριες ιδέες και μακάρι και μέσα σ’ αυτές τις δυσκολίες να γεννηθούν καινούρια πράγματα.
Β.Π:  Αυτό είναι και το πιο αισιόδοξο. Ότι μπορεί να βρεθεί μέσα από τη δυσκολία, αυτό που δεν θα είναι ακριβό αλλά θα έχει κάτι το φρέσκο ή κάτι το καινούριο.
Ε.Π: Καμιά φορά βολευόμαστε όλοι όταν υπάρχει η ασφάλεια, ενώ στις δυσκολίες αναγκαζόμαστε να κάνουμε ένα βήμα παραπέρα και θέλω να το δω απ’ αυτήν την οπτική γωνία.


Β.Π: (στην Έλενα) Και εμάς αυτή είναι η ευχή μας και η επιδίωξή μας. Να δούμε εσένα στο επόμενο βήμα. (γέλια)
Σταθερές αξίες υπάρχουν, δουλειά για αυτές όχι


Πιστεύετε ότι τα πράγματα είναι ρευστά για όλους ή στην συνέχεια θα δούμε να επιβιώνουν μόνο οι σταθερές αξίες που γνωρίζουμε στην τηλεόραση;

Β.Π: Σταθερές αξίες υπάρχουν, αλλά δεν υπάρχει σταθερή δουλειά για τις σταθερές αξίες. Βλέπουμε ότι ο Γιώργος Παπαδάκης έφυγε για διακοπές χωρίς να έχει κλείσει το συμβόλαιο του με τον Ant1 που αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ant1 δεν εκτιμά τον Παπαδάκη ή ο Παπαδάκης θέλει να φύγει απ ‘ τον Ant1. Απλά είναι άγνωστο το μέλλον των πρωινών εκπομπών. Που για να υπάρχουν πρωινές εκπομπές θα πρέπει να υπάρχει ένα μίνιμουμ διαφημίσεων. Νομίζω ότι τα κανάλια αυτό περιμένουν πρώτα να καθοριστεί από την αγορά, ώστε να κάνουν τα επόμενα τους βήματα, αλλά πάντα επαναλαμβάνω ότι είναι ευκαιρία να βγούνε και πρόσωπα καινούρια, να επενδύσεις σ’ αυτά, ή πρόσωπα τα οποία θα δοκιμάσεις σε ένα είδος εκπομπής, να τα ξαναδούμε σε ένα διαφορετικό είδος που να είναι φρέσκο, πρωτότυπο, να μην στοιχίζει τίποτα αλλά θα περάσει ευχάριστα ο τηλεθεατής.


Το «ΟΛΑ» ήταν φέτος η πρώτη εκπομπή στον Ant1


Είστε ευχαριστημένοι από την δική σας τηλεοπτική παρουσία φέτος και από τις εκπομπές τις οποίες συμμετείχατε;

Ε.Π: Επειδή ήταν ομολογουμένως μια δύσκολη χρονιά, όσοι είχανε την χαρά να συνεχίσουν να εργάζονται στην τηλεόραση μπορούν να πουν ότι ήταν μια καλή χρονιά, γιατί όπως έχουμε δει, πάρα πολύ αξιόλογα πρόσωπα της τηλεόρασης βρέθηκαν εκτός γιατί δεν έχει να κάνει μόνο με την εκτίμηση που μπορεί να νιώθει ένα κανάλι σ’ ένα πρόσωπο αλλά κατά πόσο έχει την δυνατότητα να συνεχίζει κάποιες εκπομπές.

Β.Π Αφού ρωτάς προσωπικά, θα σου πω ότι για τη δική μας εκπομπή (το ΟΛΑ) ήταν μια καλή χρονιά από πλευράς ότι και συνεχίστηκε και είχε τους ανθρώπους της σε απαρτία, που είμαστε πλέον συνδεδεμένοι, είμαστε μια οικογένεια και πήγε και πολύ καλά από πλευράς αποδοχής που είναι κι αυτό μια σημαντική παράμετρος. Βελτίωσε τα νούμερα της που ήταν ήδη ψηλά τις προηγούμενες χρονιές και βγήκε και πρώτη εκπομπή του Ant1 απ’ ό,τι προκύπτει. Αλλά δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από την Έλενα Παπαβασιλείου. Παρακολουθώντας το «Μες στην καλή χαρά» σκέφτεται κανείς ότι «έχεις στα χέρια σου ένα όπλο κι αντί να βγεις στο κυνήγι με το όπλο, ψάχνεις να βρεις τίποτα ξόβεργες και τίποτα σφεντόνες». Μου έκανε εντύπωση αυτό και νομίζω ότι θα πρέπει να το καταθέσουμε, είναι εντυπωσιακό σ’ αυτήν την εποχή να έχεις κανόνια και να προτιμάς τα όπλα που είπαμε προηγουμένως.

Έλενα, θα ήθελες κάποια στιγμή να κάνεις κάτι αποκλειστικά δικό σου, ή αυτή η αβεβαιότητα που υπάρχει γενικότερα στο τηλεοπτικό τοπίο σε κάνει να λες «είμαι εδώ σταθερά» μέχρι να προκύψει κάτι;

Ε.Π: Πάντα τιμώ-πρώτα απ’ όλα- το περιβάλλον στο οποίο εργάζομαι, από κει και πέρα δεν ξέρω τι προκλήσεις μπορεί να προκύψουν αλλά είμαι νέο κορίτσι και χαρούμενη να δοκιμάζω φυσικά συνεχώς καινούρια πράγματα αλλά αυτό που έχω να σου πω είναι ότι τώρα πρέπει να περάσουνε λίγο οι μέρες και ίσως το καλοκαίρι και να δούμε αργότερα το τι θα προκύψει στο τηλεοπτικό τοπίο. Είναι πολλά πράγματα που δεν περνάνε από τα χέρια μας. Είναι όλη η οικονομία, μετά έρχεται η διαφήμιση και μετά έρχεται και η τηλεόραση, είναι αλληλένδετα όλα μαζί.

Γνωρίζεις αν θα είσαι και του χρόνου στην παρέα του «Μες στην καλή χαρά»;

Ε.Π: Όχι, γιατί αμέσως αφότου έκλεισε η εκπομπή την Κυριακή ήρθα στη Σύρο και δεν έχω προλάβει ακόμα να μιλήσω και με τους ανθρώπους του καναλιού. Φαντάζομαι το επόμενο διάστημα να μπορέσω να έρθω σε επαφή.


Το 2013 η νέα τηλεοπτική περίοδος

Β.Π: Κανείς δεν έχει μιλήσει με κανέναν. Δεν έχουν γίνει επαφές. Εμείς που είχαμε ξεκινήσει κάποιες επαφές είναι θολές από την άποψη ότι κανείς δεν ξέρει πότε θα ξεκινήσει καν η τηλεοπτική περίοδος. Δεν ξέρουμε αν θα είναι Νοέμβρη, τέλος Νοέμβρη ή θα πάνε κατευθείαν την καινούρια χρονιά, δηλαδή το 2013. Επομένως τι να μιλάμε τώρα.
Ε.Π: Λες να παίζει κι αυτό το σενάριο; Να ξεκινήσει το 2013;
Β.Π: Όχι αλλά το πιο υπαρκτό είναι ότι θα ξεκινήσει τέλος Νοεμβρίου. Αν ξεκινήσει τέλος Νοεμβρίου σημαίνει ότι θα μεταδοθούνε 3 εκπομπές και μετά θα κλείσει η τηλεόραση για τις επαναλήψεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Στην πραγματικότητα μιλάμε ότι ξεκινάει η τηλεοπτική περίοδος το 2013.

Και τα σήριαλ τα οποία έχουν απομείνει έχει ανακοινωθεί ότι θα μεταδοθούν από τη νέα χρονιά.

Β.Π.  Και καλό θα ήταν, πριν ανακοινώσουν τα νέα σήριαλ-γιατί το είδα κι αυτό-να έχουν φροντίσει να ξεχρεώσουν τα προηγούμενα σήριαλ.
Ε.Π: Υπάρχουν σήριαλ που εδώ και χρόνια δεν έχουν πληρωθεί.
Β.Π Δεν μπορεί να ανακοινώνεις καινούριες σειρές από την στιγμή που οι προηγούμενοι δεν έχουν εισπράξει ούτε ένα κομμάτι από την δουλειά που έχουνε κάνει και έχει φέρει έσοδα. Γιατί χρωστάνε ακόμα σε περιόδους που η διαφήμιση δεν ήταν τόσο πεσμένη όσο φέτος. Αυτό είναι απαράδεκτο και νομίζω ότι τα κανάλια θα πρέπει να είναι εντάξει απέναντι στους ανθρώπους που τα έχουν κάνει δημοφιλή.

Το «Μες στην καλή χαρά» πέρασε τα «Στρουμφάκια»


Κ. Περρή, τη Δευτέρα το πρωί στην εκπομπή σας, αναφερόμενος στο «Μες στην καλή χαρά», είπατε χαριτολογώντας στην Έλενα, «yes περάσατε τα Στρουμφάκια». Θεωρείτε ότι το «Μες την καλή χαρά» ήταν πιο ασφαλές επειδή έπαιζε Σαβ/κο, ώστε να μπορεί να έχει μια καλή πορεία, συγκριτικά με άλλες εκπομπές, οι οποίες προβάλλονται σε μια καθαρά ανταγωνιστική ζώνη;

Β.Π: Δεν πιστεύω ότι είναι εύκολο και το λέω στα σοβαρά να ξεπεράσεις τα «Στρουμφάκια». Τα «Στρουμφάκια» την Κυριακή και τα παιδικά προγράμματα γενικότερα, έχουν μεγάλη θεαματικότητα γιατί τα παιδιά είναι στο σπίτι και είναι αυτοί που χειρίζονται το τηλεκοντρόλ.
Ε.Π: Και το λένε αυτό άνθρωποι από όλες τις εκπομπές που το έχω συζητήσει, στα παιδικά προγράμματα δεν είναι εύκολα να πας και να τους περάσεις.
Β.Π: Και ιδιαίτερα τις μέρες που η εξουσία του τηλεκοντρόλ βρίσκεται στα χέρια των παιδιών. Επομένως το ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι βλέπουν την εκπομπή, θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον. Χαριτολογώντας, το λέω ότι από την άλλη είναι μια μοναδική εκπομπή ενημέρωσης-ψυχαγωγίας που βγαίνει το Σαβ/κο, επομένως δεν έχει και μεγάλο ανταγωνισμό. Αυτό είναι ένα γεγονός αντικειμενικό, δεν έχει ομοειδείς εκπομπές απέναντι, αλλά μερικές φορές το ότι έχεις τελείως διαφορετικά προγράμματα από σένα να αναπτύσσονται με πολύ επικίνδυνο τρόπο, νομίζω ότι αποδεικνύεται. Και παλιά υπήρχαν πρωινά που αντιμετώπισαν πρόβλημα απέναντι στα παιδικά αλλά επαναλαμβάνω ότι αν θέλεις να χτυπήσεις υψηλές τηλεθεάσεις που είναι το ζητούμενο στις περισσότερες εκπομπές χρησιμοποιείς όλα σου τα όπλα.


Η Έλενα δεν αξιοποιήθηκε σωστά στο «Μες στην καλή χαρά»

Β.Π: Από τη δική μου πλευρά, πιστεύω ότι η Έλενα είναι ένα μεγάλο και βαρύ «όπλο». Και φυσικά, δεν έχω αυτή την άποψη επειδή είμαστε συνεργάτες. Το να το έχεις στο τέλος του διαδρόμου και να και την βλέπω μόνο μέσα απ’ τον καθρέφτη, ή να αναφέρονται μόνο οι καλεσμένοι νομίζω ότι δεν ήταν έξυπνη κίνηση από πλευράς οργάνωσης εκπομπής.

Αυτή ήταν μια άποψη που την είχατε από την πρώτη στιγμή που είδατε την Έλενα στην τηλεόραση ή ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο μέσα απ’ την συνύπαρξη σας στο ραδιόφωνο;

Β.Π: Όχι την είχα πάντοτε κι απλώς ή συνύπαρξη στο ραδιόφωνο την επιβεβαίωσε.

Επειδή ακούστηκε από σχόλια ακροατών ότι θα ήταν ωραία να κάνετε και δική σας κοινή εκπομπή μαζί πως θα σας φαινόταν αυτή η ιδέα;

Β.Π: Εμένα θα μου φαινόταν καλή ιδέα όχι  να είμαστε μαζί στο γυαλί. Θα μπορούσαμε να είμαι εγώ στην οργάνωση της εκπομπής και η Έλενα παρουσιάστρια και  μας βάζεις ιδέες τώρα που το είπες, για να το προχωρήσουμε.



Θα μπορούσε η Έλενα να κάνει μέχρι και σόου στη Σύρο;
Β.Π: Στη Σύρο έχουν γίνει μεγάλα σόου κι επειδή ακριβώς έχουν γίνει μεγάλα σόου, σίγουρα θα μπορούσε να τα κάνει η Έλενα.

Για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» ακούστηκε ότι φέτος ήταν η καλύτερη χρονιά από όλες. Ήταν καλύτερη από πλευράς θεαματικότητας ή σαν οργάνωση – παραγωγή;
Β.Π: Νομίζω κι από τηλεθέαση πήγε πολύ καλά αλλά πάντοτε αυτά τα προγράμματα βελτιώνονται χρόνο με το χρόνο. Αν θυμηθείς πώς ξεκίνησε το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και πώς έφτασε δεν έχει καμία σχέση. Η ομάδα έμαθε, οι άνθρωποι δούλεψαν παραπάνωκαι έγιναν πολύ πιο γρήγορα οι εναλλαγές, επομένως όλο αυτό το πράγμα κάθε χρόνο βελτιώνεται.
Ε.Π: Κάθε χρόνο ρωτάνε, «μα θα υπάρχουν φέτος καινούρια ταλέντα»; Και να που υπήρχαν. Μου άρεσε πολύ που δύο νέα παιδιά βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις. Αυτό είναι το μέλλον μας και απ’ αυτό πρέπει να παίρνουμε δύναμη. (στον Βαγγέλη Περρή) Δώσατε μια πολύ αισιόδοξη νότα σ’ αυτή την περίεργη εποχή.
Β.Π: Ήρθε η ώρα της φρεσκαδούρας και νομίζω ότι φρέσκο δεν είναι μόνο θέμα ηλικίας, είναι και θέμα ιδεών. Νέες ιδέες υπάρχουν, εδώ είναι άνθρωποι (νεύμα στην Έλενα) να τις υλοποιήσουν.
Ε.Π: Το «Ελλάδα έχεις ταλέντο θα συνεχιστεί άμεσα ή θα τα ξαναπούμε μετά από 2 χρόνια;
Β.Π: Συνήθως έτσι είναι, ποτέ δεν είχε διαδοχικές χρονιές.

Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που θα θέλατε να δείτε προσεχώς στην τηλεόραση;
Ε.Π: Πρώτα απ’ όλα εγώ αυτή την εποχή χαίρομαι όσο περισσότερες εκπομπές υπάρχουν, γιατί το θέμα είναι να έχει και ο τηλεθεατής επιλογές. Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό. Από κει και πέρα υπάρχουν πολλά πρόσωπα που μας δίνουν χαρά. Νομίζω αυτό θέλω, να βλέπω πρόσωπα που χαίρομαι. Π. χ .όταν έβλεπα το «ΟΛΑ» εγώ τρελαινόμουν να βλέπω τα βιντεάκια γιατί γελούσα, γελούσα γιατί αυτό δεν μας λείπει; Να γελάμε και να χαιρόμαστε;

Κάποιο πρόσωπο που εσείς ξεχωρίζετε;
Ε.Π: Ναι ψάχνω να ξεχωρίσω γιατί μ’ αρέσουν πολλοί γενικά, δεν έχω μόνο ένα πρόσωπο. Γενικότερα παρακολουθώ τηλεόραση αρκετά και είναι και λίγο η διαστροφή της δουλειάς, είμαι τηλεορασάκιας από μικρή. Βλέπω και μ’ αρέσει.
Β.Π: Πάντως φέτος ξεχώρισαν-αν το σκεφτούμε αντικειμενικά-τα πρόσωπα της διαφήμισης. Δηλαδή ξεχώρισε ο Κίτσος, κατά κόσμον Νίκος Ορφανός.
Ε.Π: Ο Νίκος Ορφανός, τι χορός ήταν αυτός που έριξε ως Κίτσος. Αγαπώ αυτή τη σκηνή και δεν θα την ξεχάσω.
Β.Π: Αυτό που θα μας μείνει από την φετινή χρονιά, νομίζω είναι ατάκες που παίχτηκαν στην διαφήμιση, ο «Πίου» και οι χαρακτήρες που δημιουργήθηκαν. Όλο αυτό το πράγμα, Η διαφήμιση έδειξε για άλλη μία φορά ότι τι ταλέντο υπάρχει στην Ελλάδα.

Ναι, αλλά πόσο εύκολα μπορούν να «καούν» αυτά τα πρόσωπα τα οποία προβάλλονται συνέχεια και γίνονται κάποια στιγμή μόδα;
Β.Π: Καθόλου! Αυτός που είναι να καεί θα καεί κι αυτός που είναι να επιζήσει, θα επιζήσει. Δηλαδή ο Νίκος Ορφανός συνεχίζει να είναι ένας εκπληκτικός ηθοποιός, παρόλο που τον βλέπουμε δεκάδες χιλιάδες φορές γιατί έχει κάνει και μια πολύ καλή διαφήμιση που θα βασίζεται στο ταλέντο του και γιατί κάνει ωραία πράγματα στο θέατρο. Τώρα ανεβάζει το «Τάβλι» που είναι εκπληκτικό. Είναι τόσο επαρκής στο επάγγελμα του που όχι μόνο δεν θα καεί, ίσα-ίσα κάνει άλματα προς τα μπροστά.
Ε.Π: Ίσα-ίσα έδειξε κι άλλες πτυχές του εαυτού του και εμένα μ’ αρέσει αυτό.    

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Mπράβο Αντώνη για την συνεντευξη σου, ηταν πραγματικα απολαυστικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. polu kalh h sunenteuksh sou, mia pao tis kaluteres pou exei bgalei auto to site

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλή συνέντευξη.
    Και πιστεύω πως έχει δίκιο ο Περρης που λέει για νέα πρόσωπα. Έχουμε τόσα χρόνια στην Τιβι Μενεγάκη Αρναούτογλου Παπαδάκη Φερεντινο. Ακόμα και ο Περρης είναι καιρό στην τιβι (ακόμα και πίσω από την κάμερα). Γιατί να μην δούμε νέα πρόσωπα φρέσκα;;γιατί να μην δούμε εκπομπές με διαφορετικά κονσεπτ από αυτά που βλέπουμε.
    Γιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !