Σχορτσανίτης: «Είναι ευκαιρία να γίνουμε όλοι μάγκες»!

0
Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του και μίλησε στην «Πράσινη» για την απόφασή του να έρθει στον Παναθηναϊκό,
ενώ υπογράμμισε τον καταλυτικό ρόλο που έπαιξαν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης για να φορέσει τη φανέλα του «εξάστερου».
Ο θηριώδης σέντερ δεν έκρυψε ότι
είναι περήφανος που θα αγωνίζεται στους «πράσινους» τη νέα σεζόν και ξεκαθάρισε ότι είναι έτοιμος να σηκώσει στις πλάτες του την καινούργια του ομάδα και να τη φτάσει ακόμα ψηλότερα.
Ο Σχορτσανίτης έχει συνειδητοποιήσει τις ιδιαιτερότητες της χρονιάς που έρχεται και τονίζει χαρακτηριστικά ότι αυτός και οι συμπαίκτες του έχουν την ευκαιρία να γίνουν... μάγκες: «Έχουμε καταλάβει όλοι ότι έχουμε μπροστά μας μια ευκαιρία να γίνουμε όλοι μάγκες. Με απλά λόγια έχουμε μια χρονιά μπροστά μας που ή θα μας πλακώσουν όλοι στο ξύλο, ή θα καταφέρουμε να γίνουμε μάγκες όλοι μαζί. Έχω ένα τεράστιο κίνητρο μπροστά μου να πάρω το πρωτάθλημα και γι αυτό θα δώσω τα πάντα», υπογράμμισε ο «Σόφο», ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τρόπο που τον πλησίασαν οι άνθρωποι του τριφυλλιού: «Ο τρόπος που με πλησίασαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ήταν μοναδικός. Με κέρδισε αμέσως. Τόσο ο κύριος Γιαννακόπουλος, όσο και οι υπόλοιποι. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού με «αγκάλιασαν» χωρίς όμως να περάσουν την λεπτή γραμμή των ισορροπιών. Δεν ήταν στημένοι».

gossip-tv.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !