Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Δεν είμαι περήφανος που είμαι ομοφυλόφιλος»

1
«Θα θεωρούσα τεράστιο ψυχικό βάρος κι αρρώστια να κάνω ότι είμαι κάποιος άλλος. Είναι μεγάλο κόστος» εξομολογείται γνωστός Έλληνας ηθοποιός και μιλά ανοιχτά για τη σεξουαλική του ταυτότητα.
 «Από 16 ετών,
δεν υπήρχε άνθρωπος γύρω μου που να μην ξέρει ποιος είμαι και τι θέλω. Δεν το έκανα από επαναστατικότητα, αλλά γιατί βαριόμουν να λέω άλλα και να εννοώ άλλα. Κανείς μας δεν ξέρει πότε θα πεθάνει και είναι βλακεία να χαρίζεις χρόνο από τη ζωή σου. Σήμερα, δεν θα έκανα ποτέ τη δήλωση αυτή στο περιοδικό, που έγινε λίγο εξ' ατυχήματος, γιατί αυτό είναι τροφή για μεσημεριανές εκπομπές. Την ημέρα του Gay Pride μου ζήτησαν από ραδιοφωνικό σταθμό να μιλήσω, αλλά τους είπα ότι δεν συμφωνώ. Δεν είμαι περήφανος που είμαι ομοφυλόφιλος. Κανείς δεν μπορεί να είναι περήφανος για το τι κάνει στο κρεβάτι του. Είναι σαν να λες «είμαι περήφανος που έχω αυτιά». Δεν μπορείς να είσαι περήφανος επειδή είσαι θηλαστικό ή επειδή έχεις δύο αυτιά. Περήφανος μπορείς να είσαι για χίλια δύο άλλα πράγματα» συμπλήρωσε στο «Tv Έθνος» ο Χρήστος Σιμαρδάνης.
gossip-tv.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. πόσο κρίμα να μην αγαπάς τον εαυτό σου όμως...
    το gay pride δεν έχει να κάνει με το τι κανω εγω,εσύ, ο δίπλα στο κρεββατι του...έχει να κάνει με την διεκδίκηση δικαιώματων,την ισότητα μεταξυ ανθρώπων και κατα μια έννοια την απόδοση φόρου τιμής σε όσους εχουν δολοφονηθεί,εχουν οδηγηθεί στην αυτοκτονία,φορεσαν ροζ τριγωνάκια στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και έχουν προσφέρει μέσω ακτιβισμού στην παγκόσμια LGBT κοινότητα, σε όποιο επίπεδο.
    Το να είσαι εγω-συντονικός ειναι δειγμα καλης ψυχικης υγειας, το να μην εισαι παλι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !