Έλενα Παπαβασιλείου: «Θα ήθελα να δουλέψω με τη Μενεγάκη»

Λευτέρης Προβιάς
1
Έλενα Παπαβασιλείου: «Θα ήθελα να δουλέψω με τη Μενεγάκη»Την κρυφή της επιθυμία να δουλέψει με την Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτει η Έλενα Παπαβασιλείου η οποία μιλάει για τα παράπονα που έχει και από την ίδια τη ζωή καθώς δηλώνει: «Η ζωή μου χρωστάει έναν μεγάλο έρωτα».
Η ίδια συνεχίζει λέγοντας: «αν κάποιος θέλει να με προσεγγίσει επειδή βγαίνω στην τηλεόραση, τότε καλά κάνω αυτή την περίοδο και προτιμώ να είμαι με τις φίλες μου». Ποια είναι όμως η σχέση της με τη δημοσιότητα; «Δεν έχω πρόβλημα να γίνεται αναφορά στο όνομά μου- είναι
παρελκόμενο της τηλεοπτικής έκθεσης. Αισθάνομαι, όμως, άβολα όταν πρωταγωνιστώ σε ανύπαρκτα γεγονότα ή θίγονται αγαπημένα μου πρόσωπα», λέει η Έλενα, προσθέτοντας πως όσα ακούγονται για το τηλεοπτικό της μέλλον δεν ισχύουν πάντα αφού αυτή τη στιγμή είναι όλα στον αέρα. Θα ήθελε όμως να κάνει οικογένεια και τι γίνεται με το καμπανάκι της μητρότητας; «Φυσικά και με ενδιαφέρει η δημιουργία οικογένειας» λέει στη Real και συνεχίζει: «Δεν θυσιάζω τα πάντα για την καριέρα και να γίνω μια αστεία φιγούρα που προσπαθεί μέσω της δημοσιότητας να αναπληρώσει τα συναισθηματικά της κενά. Το καμπανάκι της μητρότητας, όμως, πιστεύω ότι το γεννάει μια καλή σχέση. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα μου έρθει ουρανοκατέβατα, όπως για παράδειγμα όταν με πιάνει λιγούρα για σοκολάτα».

gossip-tv.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !