Ticker

10/recent/ticker-posts

26χρόνος απειλούσε μέσω facebook ανήλικες.

Μια καλοσχεδιασμένη παγίδα είχε στήσει ένας 26 χρόνος ημεδαπός για να παραπλανεί ανήλικα κορίτσια μέσω της ιστοσελίδας του facebook.
Σύμφωνα με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο 26χρόνος συνελλήφθη από την υπηρεσία οικονομικής αστυνομίας και της ΔΗΕ στην Δράμα,στο πλαίσιο αυτόφωρης διαδικασίας,για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου,προσβολής γενετήσίας αξιοπρέπειας και απειλή.



Μια 45 χρόνη ημεδαπή,κατήγγειλε στην ΔΗΕ ότι άγνωστοι χρήστες της σελίδας του facebook επικοινώνησαν με την 15χρόνη κόρη της για να την κλείσουν ραντεβού για να κάνει φωτογράφηση για ένα γνωστό περιοδικό.
Ο 26χρόνος ,συστηνόταν ως φωτογράφος ,και στην συνέχεια απειλούσε τις ανήλικες ότι θα δημοσιοποιήσει τις φωτογραφίες ,αν δεν ενδώσουν σε άσεμνες πράξεις μέσω κάμερας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια