ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Πρόταση για νέα σειρά του Πάνου Αμαραντίδη στον ΑΝΤ1;

5
Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Πάνο Αμαραντίδη να έχει καταθέσει πρόταση στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 για νέα σειρά.
Το TvNea σήμερα θα σας αποκαλύψει περι τίνος πρόκειται....
Όχι δεν είναι σειρά και μάλιστα ο πετυχημένος σεναριογράφος δεν έχει κάνει καν επαφές με τον τηλεοπτικό σταθμό αυτή την περίοδο για το συγκεκριμένο πράγμα.Η πρόταση του  Πάνου Αμαραντίδη έχει να κάνει με ένα project καθαρα ψυχαγωγικό (show) .

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μπορεί το TvNea να είναι σε διακοπές, άλλα το μικρόβιο για την ενημέρωση πάντα μένει... Αύριο στο TvNea μην χάσετε την αποκλειστική συνέντευξη που θα συζητηθεί.

    http://tvnea.blogspot.gr/
    www.tvnea.tk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνέντευξη του Αμαραντίδη?
    Πάντως για το show δύσκολο το βλέπω.Dancing with the stars και μόνο...Και μακάρι να γίνει και αυτό δηλαδή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εδω τα καναλια φυλλοροουν κι μερικοι δεν το εχουν καταλαβει. εχετε γραψει ως τωρα για καμια δεκαρια συριαλ που θα παιξει ο ΑΝΤ1, κι εμεις ρωταμε.εχετε καταλαβει τι γινετε στα καναλια;ωχ και μην αρχισουν τωρα μερικοι οτι χτυπαμε τον ΑΝΤ1 γιατι βαριομαστε τα ιδια και τα ιδια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 11.20 π.μ. Πες τα ρε φιλε γιατι κοντευουμε να παθουμε παρακρουση. Απο τη μια αρθρα που λενε οτι δε θα βγει σχεδον τιποτα κι απο την αλλη αλλα αρθρα που ανακαλυπτουν ... καινουρια σηριαλ που θαααα γινουν. Αλλα δε φταινε τα παιδια που τα γραφουν. Εδω κοτζαμ Φιλιππιδης βγαινει και παραμυθιαζει τον κοσμο (βλεπε αναρτηση παρακατω). Γιατι ερωτω: Ειναι δυνατον ο Φιλιππιδης που ειναι μες στα πραγματα να μην γνωριζει ποια ακριβως ειναι η κατασταση στην αγορα? Απλα βγαινει και λεει μπαρουφες για να το παιξει οτι καποιος ειναι και εχει προτασεις και να αυτο-διαφημιστει. Το ιδιο κανουν και πολλοι αλλοι, απλα αναφερθηκα σε αυτον επειδη διαβασα την αναρτηση και το θυμηθηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !