Η Χριστίνα Πολίτη παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Γιάννη Βίτσα και στο TiVo και μίλησε για όλους και για όλα έξω απ΄τα δόντια! Μάλιστα εξέφρασε την άποψή της για τους "νικητές" και τους "χαμένους" της τηλεοπτικής χρονιάς.
Στους πρώτους, κατά τη γνώμη της, ανήκουν πρώτα απ'όλους η Ελένη Μενεγάκη, η οποία φέτος ξεκίνησε τη δεύτερη χρυσή της εποχή. Νικητές ήταν επίσης
η Πόπη Τσαπανίδου, η Μαρία Χούκλη,ο Γιώργος Λιάγκας, οι Ράδιο Αρβύλες, οι Δέστε Τους και η Μαρία Μπεκατώρου".Στην ερώτηση "ποιό πρόσωπο θεωρείτε ότι αδικήθηκε εκ των συνθηκών", η Xριστίνα απάντησε
Στους πρώτους, κατά τη γνώμη της, ανήκουν πρώτα απ'όλους η Ελένη Μενεγάκη, η οποία φέτος ξεκίνησε τη δεύτερη χρυσή της εποχή. Νικητές ήταν επίσης
η Πόπη Τσαπανίδου, η Μαρία Χούκλη,ο Γιώργος Λιάγκας, οι Ράδιο Αρβύλες, οι Δέστε Τους και η Μαρία Μπεκατώρου".Στην ερώτηση "ποιό πρόσωπο θεωρείτε ότι αδικήθηκε εκ των συνθηκών", η Xριστίνα απάντησε
«Η Ελεονώρα Μελέτη, που δεν αδικήθηκε αλλά μετακινήθηκε από μία πολύ πετυχημένη πρωινή ζώνη σε μία πολύ πιο ανταγωνιστική χωρίς να είναι έτοιμη. Και η Έλλη Στάη που είναι η αγαπημένη μου στο δελτίο ειδήσεων και την προτιμούσα σε ένα ιδιωτικό κανάλι».
Όσο για την εκπομπή του ΑΝΤ1 λέει: «Δεν γνωρίστηκαν οι τηλεοπτικές προσωπικότητες και δεν υπήρχε κάποιος στην αρχή να μας διοικήσει. Από τότε όμως πολλά άλλαξαν και με το νέο αρχισυντάκτη και την ομάδα του πιστεύω πως κουρδιστήκαμε και στο τέλος αρχίσαμε να λειτουργούμε σαν πραγματική παρέα και χωρίς την πρώτη αμηχανία».
Τέλος, όταν ρωτήθηκε σε τι - κατά τη γνώμη της - υπερτερεί το "Πρωινό mou" στο ΜΕGA, απαντά: «Στο ότι ο Λιάγκας είναι master of the game σε όλα τα θέματα, στο ότι τοποθετείται για όλα τα θέματα χωρίς φόβο, στο ότι η Φαίη τον σιγοντάρει άψογα με πιο χαμηλούς τόνους και ότι γενικά στην παρέα μιλάνε ελεύθερα και γίνεται το μπάχαλο που γίνεται σε παρέα σπίτι μας. Επίσης η εκπομπή είχε εξ αρχής εξαιρετική ροή»


0 Σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com