Διαβάστε όλη τη συνέντευξη της Κατερίνας Γερονικολού και του Πάνου Βλάχου!

2

Εζησαν τη σεζόν που πέρασε σαν «Βασιλιάδες» στο σίριαλ του Mega, όμως η κρίση, παρά την τηλεοπτική επιτυχία, τους άφησε μια γλυκόπικρη γεύση. Ο λόγος,για την Κατερίνα Γερονικολού και τον Πάνο Βλάχο, που μιλούν για τους ρόλους τους,τις δυσκολίες της εποχής, το ρίσκο του να δουλεύεις χωρίς να πληρώνεσαι, ενώ δίνουν τον προσωπικό τους ορισμό για την επιτυχία και εκμυστηρεύονται τις απόψεις τους για τον έρωτα αλλά και την απιστία.

Την Τετάρτη οι «Βασιλιάδες» βγάζουν το στέμμα τους και ήρθε η ώρα του απολογισμού. Ήταν
δύσκολη χρονιά ακόμη και για σας;
Πάνος: Η ώρα του απολογισμού για μένα σε ό,τι αφορά τους «Βασιλιάδες» δεν έχει έρθει ακόμα. Είναι κάτι που θα γίνει αργότερα και όταν έχουν κοπάσει όλα αυτά που γίνονται. Ήταν μια χρονιά δύσκολη και δυσάρεστη. Βρίσκομαι στην αρχή της καριέρας μου και είναι ό,τι χειρότερο για μένα να προχωρώ έχοντας διαρκώς το αίσθημα της ανασφάλειας, της μιζέριας, της εσωστρέφειας. Είμαι ένας καλλιτέχνης που τώρα διαμορφώνεται και αν αυτό συμβεί, όπως και για όλα τα παιδιά της δικής μου γενιάς, με ανασφάλεια και μιζέρια, καήκαμε!
Κατερίνα: Ήταν μια χρονιά που ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς και στη συνέχεια καταστράφηκαν τα πάντα. Ευτυχώς, αυτό που δεν καταστράφηκε ήταν η αγάπη όλων μας γι' αυτήν τη δουλειά και αυτό φάνηκε και από το αποτέλεσμα. Βλέποντας όλη αυτή την αγάπη του κόσμου για τους «Βασιλιάδες», δεν μπορείς έτσι εύκολα να τους... πετάξεις στα σκουπίδια. Ο στόχος για μας ήταν να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τη δουλειά μας και να καταφέρουμε να κρατήσουμε καλή συντροφιά στον κόσμο -και ο στόχος αυτός επετεύχθη. Για εμένα, αυτό έχει τελικά σημασία.
Αναφέρεστε στα οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται η σειρά. Εχει πάρει κανείς από εσάς κάποιο έναντι από αυτά που του οφείλονται;
Πάνος - Κατερίνα: Τουλάχιστον εμείς δεν έχουμε πάρει δεκάρα τσακιστή!
Επομένως, το τι θα γίνει από Οκτώβριο είναι κάτι που εξακολουθεί να βρίσκεται στον αέρα;
Κατερίνα: Ακριβώς και πιστεύω πως πριν από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου δεν πρόκειται να μάθουμε τίποτα περισσότερο. Ούτε αν θα πληρωθούμε, ούτε πότε, ούτε τι θα γίνει του χρόνου. Το μόνο που μας έχει μείνει είναι η πίστη και η ελπίδα. Κάποτε δουλεύαμε και ήταν φυσικό το ότι θα πληρωθούμε. Τώρα όταν δουλεύεις και πληρώνεσαι και μάλιστα και στην ώρα σου, είσαι άξιος συγχαρητηρίων! Απίστευτο!
Πάνος: Είναι όλα στον αέρα, με αποτέλεσμα όλο αυτό το πρόβλημα να ανεβαίνει όλο και πιο ψηλά, έτσι ώστε η πτώση να είναι όσο το δυνατόν πιο καταστροφική. Γι' αυτό και αποφάσισα κάποια στιγμή να μιλήσω και να πω κάποια πράγματα με το όνομά τους, κάτι το οποίο δεν ξέρω αν αποδειχθεί στη συνέχεια, για εμένα, καταστροφικό. Όμως, έχω μάθει να μιλάω για να είμαι ζωντανός, για να δείχνω στους άλλους ότι δεν κοιμάμαι και ότι είμαι ξύπνιος.
Με όλα αυτά, ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σας;
Κατερίνα: Το να μας αφαιρεθεί το δικαίωμα στο όνειρο. Γι αυτό και όσο δύσκολα κι αν είναι τα πράγματα, προσπαθώ διαρκώς να κάνω υπομονή και να ελπίζω. Η πίστη και η ελπίδα είναι το τελευταίο μας προπύργιο. Αν χαθούν αυτά, θα χαθούν τα πάντα!
Πάνος: Όταν σταματά το όνειρο, σταματά και η ζωή. Έτσι, λοιπόν, δεν πρόκειται να αφήσω κανέναν να με «σκοτώσει»! εν ξέρω, όλη αυτή η αδικία με τρελαίνει! Θέλω να δω τελικά τι θα γίνει, για να αποφασίσω και εγώ τι θα κάνω. Θα συνεχίσω, θα αποχωρήσω, θα κινηθώ νομικά;
Οι πάντες μιλούν φέτος για τη μεγάλη επιτυχία των «Βασιλιάδων». Για εσάς τι είναι επιτυχία;
Κατερίνα: Επιτυχία είναι να συμμετέχεις σε μια δουλειά η οποία να σε εκφράζει. Και καλλιτεχνικά και αισθητικά. Επιτυχία είναι να καταφέρεις να χαρίσεις στον κόσμο το χαμόγελο -και νομίζω ότι με τους «Βασιλιάδες» τα καταφέραμε.
Πάνος: Το να αρέσει μια δουλειά και να πηγαίνει καλά είναι μία μορφή επιτυχίας. Κατ' εμέ, βέβαια, επιτυχία είναι άλλα πράγματα, πιο ουσιαστικά.
Δηλαδή;
Πάνος: Δηλαδή για μένα σε καμία περίπτωση δεν είναι επιτυχία το να σε αναγνωρίζει ο περιπτεράς σου. Ο περιπτεράς σου αναγνωρίζει κι αυτόν που εμφανίζεται στην Πάνια, αναγνωρίζει κι εμένα, τι σημαίνει αυτό;
Μην είσαι τόσο ισοπεδωτικός. Δεν είναι το ίδιο. Στην Πάνια συναντούσαμε συγκεκριμένους τύπους ανθρώπων κι εσείς είστε καλλιτέχνες.
Πάνος: Ναι, όμως νούμερα υπάρχουν παντού. Γιατί, λοιπόν, να έχω την ψευδαίσθηση ότι είμαι κάποιος επειδή με ξέρει ο περιπτεράς μου, ο οποίος εννοείται πως δεν με φωνάζει Πάνο, αλλά δεν με φωνάζει καν «Λεωνίδα»! Είμαι αυτός που παίζει κάπου...
Ναι, αλλά αυτή η δουλειά περιλαμβάνει και το κομμάτι της αναγνωρισιμότητας, της δημοσιότητας...
Πάνος: Προσωπικά αυτήν τη δουλειά δεν την κάνω ούτε για την αναγνωρισιμότητα ούτε για τη δημοσιότητα. Την κάνω γιατί έχω την ανάγκη να εκφραστώ, να πω κάποια πράγματα. Η επιτυχία για μένα είναι να αποδείξω πως αξίζει τον κόπο να βρίσκομαι σε αυτό τον χώρο και πως έχω κάποια πράγματα να καταθέσω.
«Λεωνίδας» και «Νεφέλη» τι κοινό έχετε μαζί τους;
Κατερίνα: Με τη «Νεφέλη» μοιάζω στα τελευταία επεισόδια, όταν εκείνη αποφασίζει να ερωτευθεί με πάθος, να κάνει την επανάστασή της και να διεκδικήσει την ευτυχία της.
Πάνος: Αναμφισβήτητα με τον «Λεωνίδα» μοιάζω στο γεγονός ότι κι εγώ είμαι ολιγαρκής. Έχω μάθει να είμαι ευτυχισμένος με λίγα πράγματα. Επίσης δεν μου αρέσουν και τα πολλά λόγια, αλλά οι πράξεις, όπως και σε κείνον!
Σε τι διαφέρετε από τους τηλεοπτικούς σας ρόλους;
Πάνος: Προσωπικά δεν κάνω τα πάντα για τις γυναίκες που βρίσκονται δίπλα μου. Ο «Λεωνίδας» γίνεται χαλί να τον πατήσεις, εγώ πάλι όχι.
Κατερίνα: Δεν είμαι τόσο κλειστή όσο είναι η «Νεφέλη» ούτε και τόσο ήρεμη. Μπορώ να πω πως είμαι αρκετά νευρική και ευερέθιστη.
Ο έρωτας της «Νεφέλης» και του «Λεωνίδα» έχει περάσει πολλές δυσκολίες. Ο έρωτας περνά σήμερα από σαράντα κύματα;
Πάνος - Κατερίνα: Η αλήθεια είναι ότι ζούμε μια συναισθηματική... γκριζάδα. Έχουμε επηρεαστεί απ' όλα αυτά που συμβαίνουν. Προχωράμε όλοι με σκυφτό το κεφάλι. Πώς να δούμε αυτόν που κάθεται δίπλα μας; Φοβόμαστε να δώσουμε αγάπη, γιατί ίσως δεν βρίσκεται στο... πορτοφόλι μας και δεν την έχουμε καθημερινά μπροστά μας. Εχουμε καταντήσει αντί να ζούμε τον έρωτα, να τον ονειρευόμαστε!
Ποια άποψη έχετε για την απιστία; Στους «Βασιλιάδες» έχετε στενή σχέση μαζί της.
Πάνος: Την απιστία δεν τη συγχωρώ, γι' αυτό αν θες να σ' αγαπώ, να μην μου την κάνεις. Κάπως έτσι λέει ένα λαϊκό άσμα! Ε, αυτό ακριβώς πιστεύω κι εγώ.
Κατερίνα: Το «συγχωρώ» είναι μια λέξη που μπορεί να έχει πολλές μεταφράσεις. Δεν ξέρω λοιπόν αν τελικά μπορεί να συγχωρέσω την απιστία, πάντως σίγουρα αν μου συμβεί (που μου έχει συμβεί...) δεν μπορώ να την προσπεράσω και να συνεχίσω παρακάτω. Προτιμώ να φύγω. Η απιστία είναι δηλητήριο!
Έχετε καλοπεράσει ή κακοπεράσει στις σχέσεις σας με το άλλο φύλλο;
Πάνος: Οι γυναίκες μάλλον θα έχουν κακή εμπειρία από τη συναναστροφή μαζί μου! Πλάκα κάνω, στη ζωή μου εκτός από κάποιες περίεργες καταστάσεις, είχα και υγιείς σχέσεις.
Κατερίνα: Έχω υποφέρει και έχω περάσει όμορφα. Όπως και να 'χει, κερδισμένος βγαίνεις. Μπορείς να μάθεις μέσα από τα λάθη και από τον πόνο. Άλλωστε, ο έρωτας είναι... καρδιογράφημα. Έχει και τα πάνω του και τα κάτω του!

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τα λένε πολύ ωραία!!! Τους συμπαθώ και τους δύο πάρα πολύ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βασικά, «Οι Βασιλιάδες», ολοκληρώνουν τον κύκλο τους, την Πέμπτη 7/6!Τελικά δε θα δούμε διπλό επεισόδιο, όπως μόλις είδα στο πρόγραμμα του MEGA!Όπως κατάλαβα, το επεισόδιο 81, θα το δούμε τη νέα σεζόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !