Ελένη Φουρέιρα: «Είμαι πολύ θετική. Οι Έλληνες έχουμε μια ιστορία τεράστια»

3

Η Ελένη Φουρέιρα σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το πώς βλέπει την πολιτική κατάσταση της χώρας μας.

«Είμαι πολιτικοποιημένη. Είμαι πολίτης αυτής της χώρας. Δεν γίνεται να μην είμαι πολιτικοποιημένη. Δεν μπλέκομαι σ' αυτά, ούτε και θέλω να δώσω πολιτική γραμμή στον κόσμο. Δεν νομίζω να φταίει ο κόσμος όταν το σύστημα είναι αυτό σε μια χώρα. Όταν δεν έχει νόμους. Μας μάθανε έτσι. Δυστυχώς. Ευτυχώς, θα αλλάξει! Θέλω να πιστεύω ότι θα αλλάξει, καλό για όλους μας θα είναι. Δεν γίνεται να μην αλλάξει, γιατί, αν δεν αλλάξει, θα καταστραφούμε. Ελπίζω. Είμαι πολύ θετική επειδή πιστεύω στο ότι είμαστε Έλληνες. Οι Έλληνες έχουμε μια Ιστορία τεράστια και επειδή σεβόμαστε και αγαπάμε αυτή την Ιστορία, όσο και αν δεν θέλουν να το πιστέψουν στο εξωτερικό, δεν θα επιτρέψουμε να χαθεί όλο αυτό που κάποιοι απέκτησαν με πόλεμο και με αίμα που χύσανε για να κατακτήσουν την Ελλάδα κάποιοι κάποτε. Είναι κρίμα εμείς να τη χάσουμε τόσο απλά», δήλωσε στο περιοδικό glam.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. αυτη ντρεπετε για την καταγωγη της; αφου δεν ειναι ελληνιδα γιατι δεν σταματαει να λεει αηδιες λες και ειναι κακο να εισαι αλλοδαπος!!!!ντροπη σου κοπελλα μου που ντρεπεσε για την καταγωγη σου απο οπου κι αν εισαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1 δεν ειναι κανεις σε θεση να ξερει αν ειναι απο την αλαβινια, την ελλαδα, την τουρκια η οπουδηποτε αλλου! ολα ειναι φημες... 2 αν τελικα δεν ειναι απο την ελλαδα και δεν το λεει δεν σημαινει οτι ντρεπεται! απλα στην ελλαδα ειμαστε τοσο ρατσιστες που οτι διαφορετικο βρουμε να ανεβαινει του πεταμε βρωμια και λασπη! και η φουρειρα ανεβαινει επικυνδινα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η κοπελα θεωρειται ελληνικα!οι γονεις της ειναι απο την αλβανια ομως αυτη εχει μεγαλωσει εδω και αρα ειναι ελληνιδα!και στο κατω κατω και να μην το λεει εμεις φταιμε που ειμαστε ρατσιστες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !