Γύρισα στο νησί μου γιατί δεν είχα να συντηρηθώ

0

Η Αγγελίνα Παρασκευαΐδη έγινε γνωστή μέσα από το ρόλο της «Μαρίνας» στους «Βασιλιάδες». Σπούδασε υποκριτική και το όνειρό της ήταν να μπορέσει να παίξει στο θέατρο και στην τηλεόραση. Οι καιροί όμως είναι αρκετά δύσκολοι και η ηθοποιός κατάλαβε με σκληρό τρόπο ότι όλα δεν είναι ούτε ρόδινα, ούτε όπως τα είχε ονειρευτεί.
Από την πρώτη της τηλεοπτική εμπειρία στους «Βασιλιάδες» δεν πληρώθηκε ποτέ και τώρα πήρε την απόφαση να επιστρέψει στο πατρικό της για να μπορέσει να συντηρηθεί.

Όπως 
εξομολογήθηκε.«Έχω μετακομίσει στη Μυτιλήνη. Μένω εκεί με τους γονείς μου. Εξάλλου επέλεξα να μη δουλέψω του χρόνου. Γιατί έτσι όπως είναι η κατάσταση, αν δεν συνεχιστούν οι «Βασιλιάδες», θα προτιμούσα να βάλω μια άνω τελεία και να περάσω τον επόμενο χρόνο βοηθώντας τους δικούς μου. Ο μπαμπάς μου είναι γιατρός και η μαμά μου δουλεύει στο ιατρείο. Άρα, αφού είναι έτσι η κατάσταση κι εγώ δεν μπορώ να συντηρηθώ πια, δεν θέλω να το ρισκάρω»
Η ίδια έχει και μια μικρή πίκρα για τα οικονομικά προβλήματα που προκλήθηκαν στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά.
«Μέχρι τώρα ζούσα από το θέατρο. Έκανα το πείραμα να κάνω τηλεόραση για να είμαι καλύτερα οικονομικά και δεν πληρώθηκα ποτέ, όπως και κανένας. Με αποτέλεσμα να πέσω τελείως έξω στα οικονομικά μου. Και φοβάμαι να ρισκάρω. Γι’ αυτό, ενώ είχα αρκετές προτάσεις δεν το ρίσκαρα, γιατί φοβήθηκα μη τυχόν και δεν με πληρώσου και πραγματικά θα είχα τρομερό πρόβλημα. Οπότε προτιμώ να βοηθήσω στο ιατρείο του μπαμπά μου αυτή τη στιγμή, όπου ξέρω ότι ένα πιάτο φαγητό θα το έχω και όταν θα είναι καλύτερα τα πράγματα να ξαναρχίσω», τόνισε.
Δε δίστασε μάλιστα να εξομολογηθεί ότι έχει κάνει απίστευτες περικοπές στην καθημερινότητά της.
«Δεν έχω πια ούτε τηλέφωνο, έχω κάρτα, έχω κόψει τα πάντα, σκέφτομαι μέχρι και το αυτοκίνητο να κόψω λόγω της βενζίνης. Βασικά με επηρέασε ψυχολογικά και βλέπω ότι και ο κόσμος έξω ζει σε μια θλίψη. Αυτό με επηρέασε να γυρίσω στη Μυτιλήνη. Αυτήν τη στιγμή δεν έχω πρόβλημα. Έχω λεφτά για να φάω και να κοιμηθώ και ένα καλό σπίτι, αλλά φοβάμαι ότι μπορεί να έρθει μια μέρα που δεν έχω λεφτά να φάω και να μπορώ να κοιμηθώ κάπου με ασφάλεια», είπε.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !