Ticker

10/recent/ticker-posts

Η Αυστραλία στέλνει τους κατοίκους της για διακοπές στην Ελλάδα.

Τρισέλιδο ένθετο για τα Ελληνικά νησιά δημοσιεύει στο φύλλο της η Αυστριακή εφημερίδα "Ντε Πρέσε"προτρέποντας τους κατοίκους της χώρας να ταξιδέψουν στην Ελλάδα άφοβα.
Το αφιέρωμα αφορά τέσσερα Ελληνικά νησιά.Την Κρήτη,Σίφνο, Σαντορίνη και Μύκονο.
Η εφημερίδα στο αφιερωμά της κάνει λόγο για μην κίνδυνο της ασφάλειας των τουριστών ,αφού αν γίνει κάτι ,αυτό συμβαίνει στις μεγάλες πόλεις και όχι στα νησιά.

Διαβάστε περισσότερα:



Η εφημερίδα αναφέρει χαρακτηριστικά "Πρακτικά δεν συντρέχει λόγοι για να μην περάσει κάποιος τις διακοπές του στην Ελλάδα,καθώς,ακόμη και αν υπάρξουν διαδηλώσεις,αυτές πραγματοποιούνται μόνο στις μεγάλεις πόλεις,όπως στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη,ενώ στα νησιά που αποτελούν τους κλασικούς τουριστικούς προορισμούς στη χώρα,θα επικρατεί πιθανότατα και φέτος,όπως και πέρσι,ηρεμία"
Το γεγονός αυτό αύξησε αμέσως τις κρατήσεις στα ξενοδοχεία,από πελάτες του εξωτερικού.
Μάλιστα ,τονίζεται ότι η Ελλάδα είναι φθηνότερη από ποτέ,αφού οι τιμές για τον τουρισμό είναι αρκετά μειωμένες σε σχέση με άλλες χρονιές.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια