Η αυλαία του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο»

0
Τη Δευτέρα 25 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε ο λαμπερός τελικός του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο»! Οι 12 φιναλίστ που συμμετείχαν, μας εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις και την προσπάθεια που κατέβαλλαν, διεκδικώντας την πρώτη θέση! Στο τέλος, νικητής αναδείχτηκε ο 14χρονος ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΕΓΑΚΗΣ, ο οποίος με την ερμηνεία του στο τραγούδι, έκλεψε τις εντυπώσεις του κοινού και κέρδισε την πρώτη θέση, καθώς και τις 20.000 ευρώ! Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο βαρύτονος από την Κύπρο, ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, ενώ την ταλαντούχα τριάδα συμπλήρωσε ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΝΑΒΑΣ, ο οποίος διαγωνίστηκε και αυτός στο τραγούδι.
Τη βραδιά του μεγάλου τελικού το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» τερμάτισε πρώτο στη ζώνη του. Όπως φαίνεται και στον πίνακα που ακολουθεί, στο δυναμικό κοινό 15-44 η ....
διαφορά από το δεύτερο κανάλι έφτασε τις 7 μονάδες. Η μεγαλύτερη όμως, σημειώθηκε στους άντρες 15-24, οι οποίοι έδωσαν στο show προβάδισμα 18,3 μονάδων!
Μετά το τέλος του show, ο Χρήστος Φερεντίνος, η κριτική επιτροπή, οι συμμετέχοντες, οι συντελεστές και η παραγωγή, άφησαν πίσω την κούραση και γιόρτασαν το μεγάλο φινάλε μ’ ένα ξεχωριστό πάρτι, διασκεδάζοντας όλοι μαζί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Ένας ακόμη κύκλος του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Από την πρεμιέρα του δημοφιλούς show του ΑΝΤ1, έως το λαμπερό φινάλε παρακολουθήσαμε δεκάδες μοναδικούς performers που μας εντυπωσίασαν, μας συγκίνησαν, μας μάγεψαν, μας χάρισαν μοναδικές στιγμές. Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια με πολλές διακρίσεις!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !