Κάποιες Σειρές Γεννήθηκαν για να..Σαρώνουν!

0
Το "Homeland " που θα προβληθεί στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Fox International Channels Greece φέτος, διέθετε ήδη μια Χρυσή Σφαίρα προτού κερδίσει το Critics Choice Award στο Λος Άντζελες, και τώρα βλέπει ορθάνοιχτο τον δρόμο για τα Emmy τον Σεπτέμβριο.
Εκτός από

το βραβείο της καλύτερης δραματικής σειράς νικήτρια έφυγε και η πρωταγωνίστριά του Claire Danes που βραβεύτηκε με το βραβείο Α’ Γυναικείου Ρόλου σε δραματική σειρά.
Τα βραβεία δόθηκαν την Δευτέρα 18 Ιουνίου σε μια λαμπερή εκδήλωσηm που πραγματοποιήθηκε στο Beverly Hilton, όπου πλήθος celebrity της αμερικανικής τηλεόρασης αλλά και του κινηματογράφου έδωσαν το λαμπερό παρών στην τελετή απονομής των τηλεοπτικών βραβείων Critics Choice, που διοργανώθηκαν για δεύτερη χρονιά.

Η Zooey Deschanel (που μοιράστηκε με την Amy Poehler τον τίτλο «Best Actress in a Comedy Series» (Καλύτερη ηθοποιός σε κωμική σειρά) για τους ρόλους τους στο "New Girl " (προβάλλεται στην Ελλάδα μόνο FOXlife, μέσω Nova και OTE TV, κάθε Τρίτη) και "Parks and Recreation" αντίστοιχα,
η Julie Bowen που απέσπασε τον τίτλο (β γυναικείου ρόλου σε κωμική σειρά για τον ρόλο της στο "Modern Family " (ο 3ος κύκλος αποκλειστικά στο FOXlife κάθε Τρίτη) αλλά και
η Claire Danes που αναδείχθηκε σε «Best Actress in a Drama Series» (Καλύτερη ηθοποιός σε δραματική σειρά) για την ερμηνεία της στο "Homeland " (σύντομα από τα κανάλια της FOX στην Ελλάδα).
Επίσης
ο Ty Burrell απέσπασε το βραβείο «Best Actor in a Comedy Series» (Καλύτερου ηθοποιού σε κωμική σειρά) για το ξεκαρδιστικό "Modern Family". 

in.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !