Η σεζόν με γυναικεία μάτια!

0

Είναι νέοι, ελεύθεροι, ωραίοι και «παίζουν μπάλα» στην TV. Με το σεξαπίλ, το ταλέντο, τα μπράτσα τους κι ό,τι άλλο διαθέτουν, οι παίκτες της εθνικής ομάδας των «Ζεν Πρεμιέ» της μικρής οθόνης, μαζί με κάποιες «σταθερές αξίες» που επιστρατεύουν σε καιρούς ξηρασίας τα κανάλια, κρατούν ψηλά τον πήχη στη μακρά παράδοση των τηλεοπτικών sex symbols.    Μπορεί η φετινή «συγκομιδή» να είναι μικρή σε σχέση με προηγούμενες χρονιές, όπου υπήρχαν περισσότερα σίριαλ (ή έστω ένα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη), όμως και φέτος η ελληνική τηλεόραση έχει τα «διαμαντάκια» της.
Πρώτος και... κύριος της χρυσής εντεκάδας, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, τηλεοπτικό ταί
ρι της Barbie-like Δούκισσας Νομικού στο «Laugh attack». Τι κι αν δεν γελάσαμε με τα παρωχημένα βίντεο; Το «αντενικό» ντουέτο ήταν από τα πιο επιτυχημένα της σεζόν. Ο Παναγιώτης παλιότερα είχε θητεύσει δίπλα σε πιο all-time classic παρουσιάστριες, όπως η Σοφία Αλιμπέρτη και η Ράνια Θρασκιά. Τώρα μπορείτε να τον απολαύσετε κάθε Κυριακή στο πλευρό του Γιώργη Λαμπαθάκη στην εκπομπή «Μαστορέματα». Η εκπομπή τύπου «φτιάξ' το μόνο σου», που προβάλλει ο ΣΚΑΪ, έχει αυξήσει το ενδιαφέρον των γυναικών για τον χειρισμό της πριονοκορδέλας, το σπατουλάρισμα και το σοβατεπί! Ο Κώστας Λούκας, που έκανε φέτος το ντεμπούτο του στην «Κλινική περίπτωση», γύρισε από τη Γερμανία, όπου σπούδαζε μουσική, και έγινε υδραυλικός! Ομως όλα άλλαξαν όταν διάβηκε την πόρτα της σχολής της Ελντας Πανοπούλου, δίπλα στο σπίτι του. Κι επειδή «η δουλειά κάνει τους άντρες», μάστορας είναι και ο Νίκος Αναδιώτης στους Βασιλιάδες του Mega, όπου ως Μηνάς δουλεύει σε συνεργείο αυτοκινήτων. «Κάθε άντρας, για να θεωρείται ολοκληρωμένος, πρέπει κάποια στιγμή να περάσει από το κρεβάτι μιας έμπειρης και μεγαλύτερης γυναίκας», έχει πει το μοντέλο. Ο ίδιος, γεννημένος το 1983, φαίνεται να το γνωρίζει καλά, αφού το 2006 διατηρούσε σχέση με τη Χριστίνα Παππά. Αυτό το διάστημα ετοιμάζεται να παντρευτεί τη Βασιλική Σταματοπούλου.

Γαμπρός της συμφοράς θα ήταν ο Σάββας Πούμπουρας, το πουλέν του ΑΝΤ1, που παρουσιάζει τη μία εκπομπή μετά την άλλη. Ο «γουρλής» Σάββας, που γνωρίσαμε το 2004 μέσα από τη διαφήμιση της Nova για το Euro, εξακολουθεί να πουλάει το στυλ του οπαδού-αλανιού, που αποτυπώνεται και στη γλώσσα και τις κινήσεις του. Το ίδιο «άνετο» στυλ έχει και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο στις δημόσιες σχέσεις και στον αέρα του Mad, έχει σήμερα τη δική του εκπομπή στο Mega αλλά και μία θέση στο πρωινό του σταθμού.
Το παιδί του λαού υποδύεται και ο Κωνσταντίνος Λάγκος στα «Κλεμμένα όνειρα», όπου ως Σταύρος πολιορκεί την καρδιά της Φαίης και τα βάζει με τον Αρη, τον «φλώρο» (Ορφέας Παπαδόπουλος). Στην «επίθεση» παίζει κι ο Τόμας Πρωτόπαπας, που ξεκίνησε στο Mad, ενώ ασχολείται με το μόντελινγκ από τα 16 του. Φέτος έκανε το ντεμπούτο του στην υποκριτική με τους «Βασιλιάδες». Κι απ' τα αλώνια στα σαλόνια, με τον πολυταξιδεμένο Ελληνοϊταλό Αλεξ Κάβδα, τον «εξωγήινο» φίλο της Μενεγάκη, όπως η ίδια έχει αποκαλέσει τον άνθρωπο που τη μύησε στο Τwitter.
Στην ενδεκάδα ανήκει και ο Αποστόλης Τότσικας, που κυκλοφορεί με την ταμπέλα του sex symbol ήδη από το ντεμπούτο του στη σειρά «Μαζί σου» όπου είχε τα περισσότερα πλάνα βρεγμένος και χωρίς Τ-shirt. Φέτος πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Πίσω στο σπίτι», πιο ντυμένος από ποτέ. Τέλος, μια θέση στην ενδεκάδα κερδίζει και ο Ορέστης Τζιόβας. Ο «Σιχαίνομαι εντελώς παντός τύπου κοσμικούρες», αλλά έβγαινα με την Κατερίνα Παπουτσάκη -που ανάβει φλας (αυτοκινήτου) και ποζάρει- κράτησε το μουστάκι που άφησε για τον ρόλο του στο θεατρικό «Ιδιωτικές ζωές» μετά την προτροπή του Αλέξανδρου Ρήγα.    tvεθνος

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !