Μπέσυ Μάλφα:Τι λέει για το Είναι στιγμές,για την αποχώρηση του Σταύρου Ζαλμά και για την Ντέπυ Γκολεμά;

0

Φέτος είχες δουλειά με το επιτυχημένο σίριαλ, «Είναι Στιγμές». Αγχώνεσαι για την επόμενη σεζόν;
 Όχι, δεν το έχω εγώ αυτό, γιατί δεν θέλω να με ρίξει κάτω… είμαι πολεμιστής. Έχω ένα στόχο και θα πολεμήσω για το αύριο. Έτσι μεγάλωσα και χαίρομαι γι’ αυτό…  είμαι σίγουρη ότι θα βρω δουλειά. Θα έκανα οποιαδήποτε δουλειά, δεν έχω ταμπού εκτός από πορνεία, γιατί νομίζω ότι δεν μου πάει…  δεν το έχω σαν επάγγελμα, σιχαίνομαι και  δεν έχω τα φόντα, ούτε την ηλικία.
Ακουστήκαν διάφορα για την αποχώρηση του Σταύρου Ζαλμά…
Κοίταξε ειλικρινά αυτό που μπορώ να πω είναι αυτά που άκουσα. Άλλοι είπαν ότι και ο
ίδιος ήθελε να φύγει και άλλοι είπαν ότι έφυγε λόγω της συνέντευξης που έδωσε… δεν ξέρω να σου απαντήσω την απόλυτη αλήθεια.
Δήλωσες ότι στεναχωρήθηκες πολύ για την αποχώρηση του Σταύρου Ζαλμά και πως «θεωρείται  ελάττωμα να ζητάμε τα λεφτά μας. Αν με δείτε σύντομα να αυτοκτονώ στη σειρά θα ξέρετε το λόγο».
Στεναχωρήθηκα που έφυγε ένας πολύ καλός συνάδελφος. Όσο για τη δήλωση είχε μέσα δόσεις χιούμορ. Οι άνθρωποι της δουλειάς κατάλαβαν τι ακριβώς είπα, γιατί με γνωρίζουν. Δεν το είπα κυριολεκτικά. Εγώ πάντα λέω τη γνώμη μου και δεν μου έχει συμβεί να με διώξουν από δουλειά. Δεν ξέρω και κατά πόσο είναι αληθινό το γεγονός γι’ αυτό και με έναν τρόπο το ξόρκισα μέσα από το χιούμορ.
Τι ακριβώς συνέβη με τη Ντέπυ Γκολεμά;
 Κανείς δεν ξέρει. Είναι μια τηλεκριτικός που κρίνει δουλειές και καλά κάνει. Λέει τη γνώμη της και  η αλήθεια είναι ότι χρειαζόμαστε να υπάρχουν και τηλεκριτικοί και κριτική θεάτρου. Είπε λοιπόν ότι «η Μπέσυ Μάλφα είναι μια καλή ηθοποιός αλλά στα παρασκήνια την αποκαλούν iron lady και δεν θέλουν να την βλέπουν στα μάτια τους και να την ακούν γιατί νομίζει ότι παίζει σαν την Μέρυλ Στριπ». Αν το ξέρει αυτό η Mέρυλ  δεν είναι κακό… Αν εσύ μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα από αυτό το πράγμα…
Πως αισθάνθηκες που γράφτηκε κάτι τέτοιο και που προφανώς κάποιος από το cast  της σειράς το είπε;
Δεν στενοχωριέμαι, δεν θυμώνω. Έχω πολύ χαμηλή πίεση 6 με 8…  πολύ δύσκολα θυμώνω. Μπορεί να απογοητευτώ, δηλαδή εγώ απογοητεύτηκα γιατί υπήρξαν και αλλά δημοσιεύματα μετά που έδειχναν ότι κάποιος είναι από μέσα και έλεγε βλακείες. Απογοητεύτηκα γιατί σκέφτηκα τι ζηλέψει κανείς από εμένα; Δηλαδή βγαίνουν νεότεροι, καλύτεροι,  ομορφότεροι άνθρωποι, τι να πω…     entertv

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !