Aβέβαιο το μέλλον των ψυχαγωγικών εκπομπών στα στρατόπεδα των καναλιών!

0

«Αβεβαιότητα» είναι η λέξη που περιγράφει με ακρίβεια την κατάσταση που επικρατεί στα επιτελεία των καναλιών σχετικά με το ψυχαγωγικό πρόγραμμα που θα προετοιμάσουν για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Με λίγες εξαιρέσεις, οι παρουσιαστές δεν έχουν ανανεώσει τα συμβόλαιά τους και, κατά συνέπεια, οι περισσότερες ψυχαγωγικές εκπομπές, ακόμη και όσες έχουν καταθέσει εδώ και χρόνια τα «διαπιστευτήριά τους», είναι «στον αέρα».
 MEGA
Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει για το κανάλι της Μεσογείων το μέλλον της πρωινής ψυχ
αγωγικής ζώνης. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά ικανοποιούν με τις επιδόσεις τους στο «Πρωινό mou», ο πρώτος όμως έχει δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει την ενασχόλησή του με το πρωινάδικο, αντίθετα με τη σύζυγό του που θα ήθελε να παραμείνει. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μένει ελεύθερος από το MEGA, καθώς λήγει αυτή την περίοδο το συμβόλαιό του με το κανάλι και ουδείς γνωρίζει σε ποια τηλεοπτική στέγη θα τον βρει το φθινόπωρο. Με μια εκπομπή αφιερωμένη στα παγωτά αποχαιρέτησε ο Στέλιος Παρλιάρος τους φανατικούς θαυμαστές του και στον… πάγο παραμένουν οι συζητήσεις για το μέλλον της εκπομπής «Γλυκές αλχημείες». Τόσο το κανάλι όσο και ο μάγος της ζαχαροπλαστικής επιθυμούν να συνεχίσουν τη γλυκιά συνεργασία τους, οι οριστικές αποφάσεις όμως δεν έχουν ληφθεί ακόμη. Ανάλογη είναι η κατάσταση και όσον αφορά το ευχάριστο τηλεπαιχνίδι «Minute to win it», που παρουσίασε φέτος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, αλλά και τους «Κηπουρούς του MEGA», που δεν γνωρίζουν αν οι σπόροι που φύτεψαν φέτος θα ανθίσουν το φθινόπωρο στη Μεσογείων.
 ΑΝΤ1
Οταν ακόμη και ο Γιώργος Παπαδάκης -σημαία του καναλιού του Αμαρουσίου- λέει στον αέρα του ΑΝΤ1 ότι δεν γνωρίζει τι θα γίνει την επόμενη σεζόν, αντιλαμβάνεται κανείς ότι όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά. Με ALPHA και STAR να έχουν ήδη περιορίσει ή και καταργήσει την πρωινή ενημερωτική ζώνη και το MEGA αναποφάσιστο, ο ΑΝΤ1 δεν βιάζεται να πάρει τις οριστικές αποφάσεις του. Πάντως, όλες οι απόψεις συγκλίνουν στο ότι το «Πρωινό ΑΝΤ1» δεν είναι μια συνταγή που θα επαναληφθεί. Κατά τα λοιπά, ο σταθμός επιθυμεί να συνεχίσει τη συνεργασία του με τους «Ράδιο Αρβύλα», που κατά πάσα πιθανότητα σύντομα θα ανανεώσουν τη δέσμευσή τους στο κανάλι, αλλά και με τον Θέμο Αναστασιάδη, που θα πρέπει να ετοιμάζεται για το «Οla 13». Η Νάντια Μπουλέ βρίσκεται ήδη στο Παρίσι, όπου γυρίζεται το τηλεπαιχνίδι «The biggest game show in the world», στο οποίο συμμετέχουν παίκτες από διάφορες χώρες του κόσμου σε ένα κόνσεπτ που θυμίζει τα «Παιχνίδια χωρίς σύνορα». Εν αναμονή των αποφάσεων του ΑΝΤ1 βρίσκονται και οι Σπύρος Σούλης και Σάββας Πούμπουρας, που έχουν λάβει εν πρώτοις θετικά μηνύματα από τους υπευθύνους, δεν έχουν όμως διαβεβαιώσεις ότι οι εκπομπές τους «Με το δεξί» και «Οικογένεια της συμφοράς» θα συμπεριληφθούν στο νέο πρόγραμμα.
 ALPHA
Η Ελένη Μενεγάκη χρίστηκε φέτος και επισήμως βασίλισσα και της μεσημεριανής ζώνης και εκεί θα παραμείνει και την ερχόμενη σεζόν, στο τέλος της οποίας λήγει το συμβόλαιό της με τον ALPHA. Θα εξακολουθήσει δε να δίνει «πάσα» στον Νίκο Μουτσινά και στη Μαρία Ηλιάκη, που ανανέωσαν τη συνεργασία τους με το κανάλι της Κάντζας . Η τρίτη της παρέας, «αειθαλής επώνυμη» Κατερίνα Καινούργιου, αναμένει ακόμη στο ακουστικό της, καθώς ο σταθμός δεν έχει εκδηλώσει τις προθέσεις του όσον αφορά το αν θα παραμείνει στο δυναμικό του«Σίγουρο χαρτί», αφού ανανέωσε τη συνεργασία της, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, που πάει… πακέτο με τον ALPHA εδώ και χρόνια και έχει πιστό κοινό, ενώ «Μες στην καλή χαρά» θα παραμείνει και η Ναταλία Γερμανού.
 STAR
Ξεκάθαρο είναι το τοπίο μόνο στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς, το οποίο φρόντισε ήδη από το χειμώνα να ανανεώσει τα συμβόλαια της Ελεονώρας Μελέτη, του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου, ενώ εδώ και λίγες εβδομάδες «έδεσε» και την Τατιάνα Στεφανίδου ώς το τέλος Αυγούστου  του 2013. Η τελευταία θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν να παρουσιάζει το «Μίλα». Η Ελεονώρα Μελέτη, έχει συμβόλαιο με το STAR ώς τον Αύγουστο του 2014, με δυνατότητα ανανέωσής του για άλλα δύο χρόνια, ενώ τον Αύγουστο του 2013 λήγει το συμβόλαιο που υπέγραψαν οι «Φώτης – Μαρία Live».
Πηγή:TV Box που κυκλοφορεί

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !