Ticker

10/recent/ticker-posts

Παναγιώτης Χατζηδάκης:Θα του κάνει κακό,που συμμετέχει σε 2 εκπομπές;

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης παρουσιάζει δύο διαφορετικές εκπομπές με ξεχωριστές απαιτήσεις. Κάθε Παρασκευή τον βλέπουμε στο Laugh Attack μαζί με τη Δούκισσα Νομικού όπου βγάζει περισσότερο το χιούμορ και τον αυθορμητισμό του, ενώ κάθε Κυριακή στις 16:00 μας δείχνει μαζί με τον  Γιώργη Λαμπαθάκη πως μπορούμε να κάνουμε κατασκευάσουμε έπιπλα στο σπίτι μας.
Σε συνέντευξή του στο περιοδικό OK μίλησε για την τηλεόραση και τα προσόντα που πρέπει να έχει κάποιος για να πετύχει.
«Αναρωτήθηκες ποτέ μήπως είναι υπερβολή για το κοινό να σε βλέπει σε δύο κανάλια και εκπομπές;»
«Είναι εκ διαμέτρου α
ντίθετα τα κόνσεπτ και σε δύο κανάλια τελείως διαφορετικού ύφους, οπότε δεν το σκέφτηκα καν. Αν ήταν στο ίδιο κανάλι και υπήρχε ψυχαγωγικός χαρακτήρας και στις δύο εκπομπές, θα το σκεφτόμουν».
«Τι απαιτείται για να πετύχει κανείς στην τηλεόραση;»
«Αν το δω ως τηλεθεατής, που ακόμη έτσι θέλω να το βλέπω, μου αρέσουν τα πρόσωπα που θα καταλάβω ότι δεν είναι ματαιόδοξα και προσπαθούν να μου πουν αλήθεια. Έχει περάσει η περίοδος της τηλεόρασης που πρέπει να ωραιοποιεί τα πάντα. Και έχουν αλλάξει και τα πρόσωπα που προσπαθούν να ωραιοποιήσουν τα πάντα. Ο τηλεθεατής το καταλαβαίνει το ψέμα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια