Top tv:Το ΤΟP 10 του ημιτελικού....

Χρηστος Γ
0
Οπως έδειξαν οι μετρήσεις των social media (1ο worldtrend θέμα παγκοσμίως στο twitter),& οι τηλεθεάσεις,ο χθεσινός ημιτελικός της Eurovision σας ενδιέφερε πολύ! Ας ρίξουμε μια ματιά στον δεκάλογο της βραδιάς,στα πιο σημαντικά της βραδιάς...στα παραλειπόμενα!
10.Koυβέντα δεν αντάλλαξαν Αδάμου-Ελευθερίου κατά τη διάρκεια της βραδιάς (όταν μπήκε η αποστολή της Ελλάδας στο press room η Ηβη γύρισε το κεφάλι).Αν και το περιβάλλον των 2 αποστολών το διαψεύδει,υπάρχει έντονη κόντρα ανάμεσα στα κορίτσια.
9.Το υψηλότερο 15' σε τηλεθέαση για την ΕΡΤ ήταν (αναμενόμενα) 23.45-24.00,στην ανακοίνωση της 10άδας-δείτε εδώ.Η Agb κατέγραψε
43%.Ωστόσο,κατά τη διάρκεια των εμφανίσεων,η καλύτερη τηλεθέαση δε σημειώθηκε ούτε την ώρα που ήταν στη σκηνή η Ελλάδα,μήδε η Κύπρος! Ηταν
23.00-23.15... 
8.Εκνευρισμός επικρατούσε στην Ιρλανδική αποστολή.Η εταιρεία των 2 τρελοδιδύμων ακούμπησε πολλά λεφτά (και φέτος) για το promo του Waterline,και δε φαίνεται να πιάνουν τόπο...Τα ΜΜΕ δείχνουν να αγνοούν φέτος το εκκεντρικό στυλάκι τους,εν αντιθέσει με την περσινή φρενίτιδα.
7.Mε ενθουσιασμό σχολίασε η EBU το γεμάτο στάδιο,χθες το βράδυ.Βλέπετε,τα τελευταία χρόνια οι ημιτελικοί είχαν μικρή προσέλευση,χθες το Cr. Hall πάλλοταν από 16.000 θεατές. Σκεφτείτε πως ο β' ημιτελικός είναι εκείνος με τις πιο 'δυνατές' συμμετοχές.
6.Απίστευτο,αλλά είδαμε θεατές να δακρύζουν για τον αποκλεισμό της Ελβετίας.Μαζί με τις Ρωσία,Κύπρο,Ιρλανδία οι Sinplus έλαβαν το θερμότερο χειροκρότημα.(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)
5.Στη Press Conference κυριαρχούσαν τα γέλια,οι αγκαλιές & οι επευφημίες.Για όλους,πλην της Αλβανίας.Το βαρύ πένθος της χώρας (που δε μετέδωσε τον ημιτελικό) ήταν το πρώτο που σχολιάστηκε από την εκπρόσωπο της γείτονος.
4.Μετά το τέλος των εμφανίσεων,αντιστράφηκαν οι κριτικές για Ελλάδα-Κύπρο.Η πλειονότητα των ρεπόρτερ στο press centre δεν ενθουσιάστηκε με την Ηβη.Mάλιστα αναφέρθηκε όπως θα δείτε εδώ & ένας προσβλητικός χαρακτηρισμός λίγο πριν το show...
ΙΣΛΑΝΔΙΑ...
3.Εξοργισμένη ήταν και οι Ισλανδοί τραγουδιστές με το επιτελείο τους.Το styling της συμμετοχής θεωρήθηκε βαρετό & αναχρονιστικό,την ώρα που το τραγούδι είναι μεγάλο φαβορί.
2.Bραβείο κακογουστιάς για την Αmmary από τη Λετονία.Χειρότερα τραγούδια της βραδιάς εκείνα των Αυστρία-Μαυροβουνίου-Σαν Μαρίνο.
βατόμουρο ενδυματολογίας για τη Λετονία...
1.Φυσικά,κορυφαία στιγμή της βραδιάς η ανακοίνωση της 10άδας.Η σκηνοθεσία της βραδιάς ήταν εξαιρετική-αν & πολλά sites που ασχολούνται με το θεσμό διαφώνησαν -αποτυπώνοντας την αγωνία των αποστολών. Οπως είδατε εδώ στη χθεσινή live μετάδοση μας,oι διοργανωτές εντυπωσίασαν με το υπερυψωμένο green room & τη σκηνή που επέτρεπε σε όλους να βλέπουν κυκλικά...       


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !