Tι τρέχει με τον Πάρι και τη Demy;

Λευτέρης Προβιάς
0
H 20χρονη τραγουδίστρια που απολαύσαμε on stage στα βραβεία MAD να τραγουδάει «Μια ζωγραφιά» στην επίδειξη της Σήλιας Κριθαριώτη φαίνεται ότι έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον του γιου της Μαριάννας Λάτση και του Γρηγόρη Κασιδόκωστα.
Η Demy αν και πρωτοεμφανιζόμενη έχει κάνει τη διαφορά στο μουσικό χώρο με το ύφος των τραγουδιών της, που είναι βασισμένα στην r’n’b μουσική. Εκτός από την ενασχόληση της με το τραγούδι σπουδάζει στη νομική την οποία δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει. Όπως όλα δείχνουν όλα τα θετικά γεγονότα ήρθαν μαζί στη ζωή της. Η καριέρα της βρίσκεται σε

ανοδική πορεία, το καλοκαίρι θα συνεργαστεί με το Σάκη Ρουβά στο Thalassa ενώ στην προσωπική της ζωή όλα δείχνουν ότι είναι στην αρχή ενός νέου έρωτα.
Τον τελευταίο καιρό περνάει όλο και περισσότερο χρόνο με τον Πάρι Κασιδοκώστα και  μάλιστα την προηγούμενη Κυριακή ήταν με φιλική τους παρέα για μπάνιο στην παραλία του Αστέρα της Βουλιαγμένης. Οι συχνές έξοδοι τους  κάνουν πολλούς να μιλάνε για νέο ειδύλλιο.
Η αρχή της γνωριμίας τους, τοποθετείται ένα χρόνο πριν, όταν ο Πάρις με το φίλο του Γιώργο Αρσενάκο ίδρυσαν τη δισκογραφική εταιρεία Panik Record. H αισθητική των δύο φίλων ταιριάζει και έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στην επιλογή νέων μουσικών ταλέντων. H Demy ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα που ξεχώρισαν. Σύμφωνα με τις φήμες, ο Πάρις γοητεύτηκε από την ομορφιά και την προσωπικότητά της. Αρχικά η επαφή τους αφορούσε καθαρά την επαγγελματική τους συνεργασία και είναι γεγονός ότι ο Πάρις τη συμβουλεύει και τη στηρίζει σε κάθε της επαγγελματική κίνηση. Τελευταία όμως, όπως επιβεβαιώνουν πηγές από το περιβάλλον τους έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους ένα φλερτ και μέρα με την ημέρα η έλξη αυτή δυναμώνει.
Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Πάρις βρίσκεται διακριτικά στο backstage της σκηνής όπου εμφανίζεται η Demy και την παρακολουθεί με τους συνεργάτες του.
Ο γοητευτικός επιχειρηματίας που ύστερα από ένα χρόνο σχέσης, χώρισε πρόσφατα από τη Μαρτίνα Ίβανσον, δεν θέλει να δώσει παραπάνω τροφή σε ό,τι αφορά τα προσωπικά του. Την ίδια στάση τηρεί και η Demy, που αποφεύγει συστηματικά στις συνεντεύξεις να μιλάει για την προσωπική της ζωή.
Μάλλον βρίσκονται σε αναγνωριστική φάση και όπως συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις στην πορεία του χρόνου θα φανεί πως θα εξελιχθεί η σχέση τους.


Real

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !