Οι δημοσιογράφοι που αποχωρούν απο το MEGA!

Λευτέρης Προβιάς
1

Μια μεγάλη φυγή είναι προ των πυλών για το Mega και οι πρώτες απώλειες θα προέρχονται από το τμήμα ειδήσεων. Συνολικά, περισσότεροι από δέκα δημοσιογράφοι σύμφωνα με την εφημερίδα Real news αποφάσισαν να πάρουν το δρόμο της εξόδου από το κανάλι της Μεσογείων, αρνούμενοι να δεχθούν τις νέες μειώσεις μισθών και να υπογράψουν τις ατομικές συμβάσεις που πρότεινε η διοίκηση, προκαλώντας ουσιαστικά την απόλυσή τους, που αναμένεται να ενεργοποιηθεί από την 1η Ιουνίου.
Εκτός από τη Μαρία Kαρχιλάκη, η οποία έχει παραδεχθεί δημόσια την πρόθεσή της να αποχωρήσει από το Mega, την ίδια απόφαση έχουν πάρει δύο συντάκτες του πολιτικού ρεπορτάζ, ο
Σταμάτης Γιαννίτσης και ο Ανδρέας Παπαδημητρίου, δύο συντάκτες του οικονομικού ρεπορτάζ, η Μαίρη Λαμπαδίτη και ο Θάνος Πασχάλης, ενώ πλήγμα δέχεται και το τμήμα ειδήσεων, καθώς ανάμεσα στους έτοιμους για αναχώρηση είναι η αρχισυντάκτρια Αθηνά Κουφοπάνου και η συντάκτρια Μαργαρίτα Βεργολιά.
Το δρόμο της εξόδου επέλεξαν επίσης ο αρχισυντάκτης του νυχτερινού δελτίου Κώστας Καζακόπουλος και ο αρχισυντάκτης Σταύρος Καπάκος. Μια ακόμα απώλεια θα έχει και το αθλητικό τμήμα. Μετά τον Αλέξη Σπυρόπουλο και το Χρήστο Σωτηρακόπουλο από το Mega αποφάσισε και ο Γιώργος Θαναηλάκης. Η προθεσμία για όσους αποφάσισαν να υπογράψουν τις νέες ατομικές συμβάσεις έληξε την Παρασκευή. Λίγο πριν από τη λήξη του τελεσίγραφου, δύο – τρεις δημοσιογράφοι ακόμα, οι οποίοι συμπληρώνουν σύντομα συντάξιμα χρόνια, φέρονται να σκέφτονται να αποχωρήσουν.
Μάλιστα, η διοίκηση όταν αντιλήφθηκε ότι δημιουργείται ρεύμα εξόδου από το κανάλι, μετέθεσε την ημερομηνία για μετά τις εκλογές, προκειμένου να μη διαταραχθεί η λειτουργία του ειδησεογραφικού τμήματος εν μέσω της προεκλογικής περιόδου.

markos.tv

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Οι μεγαλοδημοσιογράφοι δεν κινδυνεύουν. Έχουν προσφέρει πολύτιμες "υπηρεσίες" και ξέρουν πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !