Γιώργος Λιάγκας: «Δεν με αφορά η Eurovision»

Λευτέρης Προβιάς
3

Γιώργος Λιάγκας: «Δεν με αφορά η Eurovision»Πολλοί είναι οι φαν της Eurovision που χθες είχαν προσκολληθεί στην μικρή οθόνη για να παρακολουθήσουν τον ημιτελικό του διαγωνισμού. Ο Γιώργος Λιάγκας όμως θεωρεί ότι στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα η χώρα μόνο η Eurovision δεν απασχολεί τον κόσμο.
Σήμερα στο «Πρωινό mou» σχολιάζοντας τα χθεσινά αποτελέσματα, ο Τάσος Θεοδώρου έκανε αναλύσεις στην βαθμολογία και την θέση που πήρε η Ελλάδα. Τότε ο παρουσιαστής του είπε απλά να πει τι συνέβη χθες και να μην υπεισέρχεται σε τόσες λεπτομέρειες γιατί ο κόσμος είναι αγχωμένος που δεν έχει να φάει.
«Μην μου δίνει τόσες λεπτομέρειες, δεν με αφορούν όμως. Δεν είναι ωραίο να πεις σε
ποια θέση, δεν αφορά κανέναν. Ήταν μια καλή παρουσία και της Ελλάδας και της Κύπρου και μπράβο που πέρασαν στον τελικό. Να δίνουμε, σας έχω πει πολλές φορές σε αυτή την εκπομπή την πραγματική διάσταση στο θέμα. Εδώ ο κόσμος πεινάει και τον ενδιαφέρει τι θα γίνει με την Ελλάδα, δεν τον ενδιαφέρει το αποτέλεσμα της Eurovision. Εγώ σας είπα το πρωί το θέμα να το πούμε αλλά αυτές οι λεπτομέρειες που είναι λες και θα γίνει..».

gossip-tv.gr

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ΕΕΕ.. καλα... Τωρα ειναι στο Mega. Αχ θεε μου, ποσο ευκολα ξεχνανε μερικοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. simfono apolita 5:40 3exase fenaite oti itan sto kolodeltio tou star pou i pio sovari eideisi pou eixe mexri tora einai ti rouxa forese p.x i vandi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και καλά τον πήρε ο πόνος τώρα?Ο κόσμος ενδιαφέρεται για τη eurovision, για να ξεχνάσει για λίγο τα προβλήματά του!Και στην τελική αν δεν τον αφορά, τότε για ποιό λόγο ασχολείται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !