Ticker

10/recent/ticker-posts

Έτοιμοι για συμφιλίωση;



Είδηση βόμβα στο Χόλιγουντ. Ο Ashton Kutcher ετοιμάζεται να επιστρέψει στην αγκαλιά της Demi, η οποία είναι έτοιμη να τον συγχωρέσει. Αν και πριν από λίγο καιρό οι συγκεκριμένες φήμες θεωρούνταν γελοίες, όλο και προσεγγίζουν στην πραγματικότητα σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα. Τουλάχιστον δύο φορές έχουν συναντηθεί η Demi Moore και Ashton Kutcher το τελευταίο διάστημα και συζητούν να δώσουν άλλη μία ευκαιρία στον γάμο τους. Η σταρ αν και είχε πει ότι θα

καταθέσει αγωγή διαζυγίου, φαίνεται πως δεν βρήκε ακόμη τη δύναμη να το κάνει.

Όπως δημοσίευσε το RadarOnline, οι δυο τους συναντήθηκαν γι’ άλλη μια φορά στο πάρτι γενεθλίων του ραβίνου που τους πάντρεψε το 2005. Μόλις συναντήθηκαν αγκαλιάστηκαν σφιχτά για περισσότερο από λεπτό... Σύμφωνα με πηγές το διαζύγιο ακόμη δεν προχωράει και οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι ώστε συζητάνε για συμφιλίωση. Όπως αναφέρουν πηγές, οι δύο σταρ έχουν συναντηθεί ξανά μέσα στον μήνα για να συζητήσουν τι σκοπεύουν να κάνουν, αν θα συνεχίσουν με το διαζύγιο ή θα ακολουθήσουν ξανά κοινή πορεία. Αν και δεν τα έχουν ξαναβρεί, ωστόσο δεν αποκλείουν οτιδήποτε το συγκεκριμένο διάστημα.

Μάλιστα, την ιδέα της συγχώρεσης και συμφιλίωσης δεν αποκλείει και η Demi, η οποία μέσω Twitter -πάντα- ανήρτησε και τα σχετικά σχόλια: «Όλοι κάνουμε λάθη. Μην αφήσετε αυτό να είναι η αιτία να εγκαταλείψετε κάποιον» και «Μερικές φορές πρέπει να αγαπάς κάποιον εξ αποστάσεως ώστε να του δώσεις χώρο κα χρόνο να σκεφθεί τα πράγματα σωστά».
DAILY MAIL

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια