Η απάντηση της ΕΣΗΕΑ στο «Εγέρθητι» της Χρυσής Αυγής!

Λευτέρης Προβιάς
4
Η ανακοίνωσή της είναι η ακόλουθη:
«Λίγη ώρα μετά την είσοδο της ναζιστικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» στο ελληνικό κοινοβούλιο, τα στελέχη της, λειτουργώντας ως μπράβοι της νύχτας έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο και απέναντι στους εργαζόμενους στον τύπο και τα ΜΜΕ, που βρίσκονταν στα γραφεία τους για να καλύψουν τις δηλώσεις του αρχηγού τους.
Ασκώντας τρομοκρατία, αρχικά ...
προχώρησαν σε ένα ιδιότυπο face control των μέσων ενημέρωσης, βάζοντας όρους και αποκλείοντας όσα δεν ήταν της αρεσκείας τους, και στη συνέχεια απαίτησαν από τους δημοσιογράφους με το πρόσταγμα «εγέρθητι», να σηκωθούν όρθιοι ως ένδειξη «σεβασμού» στο πρόσωπο του φύρερ Ν. Μιχαλολιάκου.

Καλούμε τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ και όλους τους πολίτες της χώρας να μην υποτιμήσουν το φασιστικό φαινόμενο και να αγωνίζονται κάθε στιγμή για την προάσπιση της δημοκρατίας».

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν σας άρεσε ο Καρατζαφέρης και τον αποκαλούσατε Καρατζαφύρερ...Δείτε τον αληθινό Φύρερ λοιπόν να ηρεμίσετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θεωρώ ότι οι δημοσιογράφοι δεν έπρεπε καν να μπουν στην αίθουσα αφού είδαν από την αρχή τέτοια συμπεριφορά.Ναι μεν ήθελαν να κάνουν την δουλειά τους,αλλά αν δεν αντιδρούσε η συγκεκριμένη δημοσιογράφος ίσως οι υπόλοιποι υπάκουαν στις διαταγές και το γεγονός θα αποκρυπτόταν.Πραγματικά,όλοι αυτοί που τους ψήφισαν δεν έχουν αντίληψη της πράξεώς τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επρεπε ολοι οι δημοσιογραφοι να σηκωθουν και να φυγουν! γιατι οχι μονο δεν ειναι "δουλοι" τους... ισα ισα τ κομματα τους χρειαζονται!!! αλλα βλεπεται η ΧΑ πετυχε το σκοπος της ο οποιος ηταν να μιλανε ολοι για υατην...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φοβάμαι μην την στήσουν στον Κανάκη και του κάνουν τίποτα μετά τα χθεσινοβραδινα,που ντύθηκε ο Κανάκης Χίτλερ και μίλαγε απαξιωτικά,για την Χρυσή Αυγή.Καλά τα είπα,αλλά θέλει θάρρος και ο Αντώνης το έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !