Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη της Αθηνάς Οικονομάκου!

1

Μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, κατάφερε να γευθεί την επιτυχία και να βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας. Η όμορφη και ανερχόμενη ηθοποιός αποκαλύπτει γιατί δεν της αρέσει να μιλά για την προσωπική της ζωή, δηλώνει αγοροκόριτσο και αδιάφορη για την εξωτερική της εμφάνιση, και θεωρεί τον εαυτό της μια προσιτή καθημερινή κοπέλα που όταν βρει τον κατάλληλο σύντροφο, θα ανακοινώσει από μόνη της ότι παντρεύεται....


«Κλεμμένα όνειρα» ρίχνουν αυλαία και ανανεώνουν το ραντεβού για την επόμενη σεζόν. Τι θα δούμε στο φινάλε;

Δεν μας έχουν ανακοινώσει επισήμως ότι θα συνεχίσουμε και του χρόνου, αλλά απ' όσ

ο ξέρουμε, η πρόθεση είναι αυτή. Στο φινάλε θα δείτε πολλές εκπλήξεις. Η Χρύσα Μαλτέζου θα καταφέρει να προσεγγίσει τον Σταύρο και θα τον εντυπωσιάσει. Θα έρθουν πιο κοντά...

Ο κόσμος σας ταύτισε με την Ξένια. Το σκεφτήκατε αυτό πριν ξεκινήσετε μια νέα καθημερινή σειρά;

Δεν με απασχόλησε καθόλου. Εφόσον είσαι επαγγελματίας ηθοποιός, διαφοροποιείς τον κάθε ρόλο. Φυσικά οι καθημερινές σειρές μπορούν να σε στιγματίσουν, αλλά νομίζω ότι κατάφερα να ξεπεράσω τον ρόλο της Ξένιας, που ήταν πολύ ιδιαίτερος, άρα δεν φοβάμαι κάτι τέτοιο.

Καταφέρατε να «πετάξετε» την περούκα της Ξένιας από πάνω σας;

Νομίζω ναι. Φαντάζομαι πως κανείς δεν με βλέπει ως Ξένια και δεν με ταυτίζει υποκριτικά. Σε αυτούς τους καιρούς, που παρακαλάμε να υπάρχει πρόταση είτε για ΤV, είτε για θέατρο, δεν σκέφτεσαι να πεις όχι γι' αυτούς τους λόγους. Ιδίως σε μια σειρά του Mega, που ξέρεις ότι θα κάνει επιτυχία, όπως κι έκανε. Δεν έχεις πια την ευχέρεια να κάνεις επιλογές.

Εχει πλέον την πολυτέλεια ο ηθοποιός να θέτει τους όρους του όταν προκύπτει και θέμα βιοπορισμού;

Φυσικά. Αλλά μιλάμε για προτάσεις που θα παρακαλούσε κάποιος άλλος στη θέση σου. Τώρα, αν τυχόν κάποια στιγμή μου γίνει πρόταση που με εκθέτει, μπορεί να κάνω άλλη δουλειά και άλλο επάγγελμα. Δεν παραδίνομαι άνευ όρων.

Θεωρείτε τον εαυτό σας τυχερό ή περάσατε δύσκολα ώσπου να γίνετε πρωταγωνίστρια;

Δεν με κάνουν πρωταγωνίστρια δύο δουλειές, έστω κι αν είχαν μεγάλη επιτυχία. Είμαι πολύ μικρή ακόμα για να αντεπεξέλθω στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Στο θέατρο, για παράδειγμα, πρέπει να ξεκινάς από χαμηλά. Ομως, στάθηκα τυχερή γιατί από πολύ νωρίς μου προτάθηκε μια δουλειά που με ανέβασε και με έκανε γνωστή. Αλλά υπήρξαν δυσκολίες. Επίσης, μου έτυχε σε μια περίοδο που δεν μπορώ να την εκμεταλλευτώ. Και δεν μιλάω οικονομικά. Αν αυτή η επιτυχία είχε γίνει πριν από μερικά χρόνια, εγώ θα έπρεπε να έχω φέτος τουλάχιστον είκοσι προτάσεις για τηλεόραση, ενώ είχα μόνο μία γιατί έγιναν πέντε σίριαλ. Δηλαδή θα μπορούσα να μην είχα καμία. Αλλά δεν με στεναχωρεί.

Δεδομένου ότι υπάρχει προκατάληψη απέναντι στις ωραίες γυναίκες και σας γνωρίσαμε μέσα από ένα διαφημιστικό σποτ, αισθανθήκατε ότι έπρεπε να αποδείξετε κάτι;

Φυσικά! Στην αρχή, νομίζω, ότι πάντα το αισθάνεσαι. Εγώ το έχω παραδεχτεί ότι στην πρώτη δουλειά μέτρησε η εμφάνισή μου. Βέβαια, από κει και πέρα, έπρεπε να αποδείξω ότι δεν ήμουν μόνο αυτό που βλέπουν. Οτι είμαι ένα μορφωμένο κορίτσι, έχω αρχές, έχω ταλέντο, προσωπικότητα. Αλλά δεν θεωρώ ότι είμαι καλλονή. Φυσικά έπρεπε να αποδείξω ότι τα «λέω καλά» και δεν είμαι μόνο εμφάνιση.

Νομίζω, μέχρι να καταξιωθώ στον χώρο θα το νιώθω για πάρα πολύ καιρό!

Αρα δεν σας απασχολεί ιδιαίτερα η εξωτερική σας εμφάνιση; Καθόλου! Αντιθέτως. Με πιέζουν οι δικοί μου άνθρωποι να βάζω έστω μια ενυδατική κρέμα. Δεν είμαι απλώς το «κορίτσι της διπλανής πόρτας», αγοροκόριτσο είμαι.

Εχετε αισθανθεί πίεση από τα φώτα της δημοσιότητας;

Φυσικά. Ηρθαν σε μια ηλικία όπου ήμουν τόσο άπειρη με τη showbiz, που δεν περίμενα να προκύψει όλο αυτό. Ημουν κάθε μέρα δέκα ώρες στο πλατό και ξαφνικά είδα ότι όλο αυτό γινόταν όλο και πιο «επιθετικό». Ημουν 23 ετών και πιέστηκα. Ξαφνικά έπρεπε να προσέχω πού θα πάω, με ποιους και πώς θα συμπεριφερθώ.

Βρέθηκε και η προσωπική σας ζωή στο επίκεντρο. Σας «λύγισε» αυτό;

Δεν λύγισα, αλλά στεναχωρήθηκα. Μετά συνειδητοποίησα ότι δεν συμβαίνει μόνο σε μένα και είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να το ζήσω κι εγώ. Να γίνω κρίκος της αλυσίδας. Και το αποδέχτηκα.

Είστε εύκολος άνθρωπος;

Θα έλεγα πως ναι. Με τις δυσκολίες μου φυσικά, γιατί είμαι γκρινιάρα. Με χαριτωμένο τρόπο πάντα, αλλά γκρινιάζω στους δικούς μου ανθρώπους. Πάντως, όποιος με γνωρίσει δεν θα πει ότι είμαι περίεργη.

Προσιτή;

Πολύ. Αλλά εξαρτάται από τον τρόπο που θα με πλησιάσει ο άλλος. Αν νιώσω επιθετικότητα, θα γίνω απόμακρη, χωρίς να γίνω αγενής.

Αφήνετε εύκολα χώρο να μπουν στη ζωή σας;

Οχι. Οπως δεν μπαίνω και εγώ με ευκολία στις ζωές των άλλων. Πρέπει να τον γνωρίζω πρώτα και θέλω να είμαι απόλυτα σίγουρη. Γιατί όταν δένομαι, το κάνω ουσιαστικά. Δεν υπάρχει πισωγύρισμα. Και γι' αυτό τον λόγο δεν έχω απογοητευτεί ποτέ από τους δικούς μου ανθρώπους.

Οι άντρες σας φλερτάρουν ή ο ρόλος της Ξένιας τους έχει απομακρύνει;

Μετά τον ρόλο με πλησιάζουν πιο δύσκολα. Αλλά νομίζω ότι δεν έχει να κάνει τόσο με τη συγκεκριμένη δουλειά, αλλά περισσότερο με το ότι είμαι αναγνωρίσιμο πρόσωπο και νιώθουν ότι δεν είναι τόσο εύκολο. Αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Ποιος είναι ο ιδανικός τρόπος για να σας προσεγγίσει ένας άντρας;

Εξαρτάται. Ποιο θα είναι το στοιχείο του άλλου που θα σε κάνει να νιώσεις άνετα. Κάποιοι έχουν το χιούμορ, άλλοι το φλερτ και σε μερικές περιπτώσεις ένα βλέμμα.

Εχετε νιώσει εγκλωβισμένη σε σχέση;

Ναι. Είμαι υπομονετικός άνθρωπος και με τον τρόπο μου δείχνω τι με ενοχλεί. Αν φτάσω σε οριακό σημείο, θα το πω ξεκάθαρα. Από κει και πέρα, αν δεν αλλάξει, τότε αρχίζω να απομακρύνομαι και φεύγω. Αλλά το παλεύω μέχρι τέλους.

Είστε από τους ανθρώπους που όταν ερωτεύονται κρατούν «πισινή» ή πέφτετε με τα μούτρα;

Και τα δύο. Από τη μία πέφτω με τα μούτρα, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού μου κρατάω μια πισινή. Πέφτω με τα μούτρα, ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί και να το ζήσω.

Σας έχουν πληγώσει και έχετε πληγώσει;

Συνειδητά δεν το έχω κάνει ποτέ. Οπως και όσοι με έχουν πληγώσει δεν νομίζω ότι με πλήγωσαν συνειδητά. Αλλά αν δεν πληγώσεις και δεν πληγωθείς δεν υπάρχει και έρωτας.

Πώς αισθάνεστε όταν σας ρωτούν αν θέλετε παιδιά και οικογένεια;

Α, χαίρομαι πολύ. Γιατί θέλω να κάνω οικογένεια και είναι μέσα στους στόχους μου, όχι στους άμεσους βέβαια, γιατί πρέπει να βρεις τον σύντροφο που θα σε κάνει να νιώσεις έτοιμη για αυτό το βήμα. Θα ήθελα πολύ να κάνω οικογένεια, ακόμα και σε σχετικά μικρή ηλικία.

Θα κάνατε ένα «σκάνδαλο» για να τραβήξετε τα φώτα της δημοσιότητας;

Οχι, όχι. Βέβαια, ποτέ μη λες ποτέ γιατί σε δέκα χρόνια μπορεί να έχει αλλάξει τελείως το σκεπτικό μου. Οπότε μη λέω μεγάλα λόγια γιατί δεν ξέρεις. Νομίζω όμως πως δεν θα το έκανα. Ακόμα και πράγματα που δεν θεωρούνται σκάνδαλα και μου έτυχαν λόγω δουλειάς και πάλι δεν τα χρησιμοποίησα. Δεν θέλω να δίνω δικαιώματα. Με ανατριχιάζει η ιδέα.

Εχετε πει ψέματα σε συνεντεύξεις σας;

Πιθανόν να έχω πει. Αλλά ψέματα που δεν δημιουργούν πρόβλημα. Τελείως ανούσια και ασήμαντα.

Το γυμνό σας τρομάζει, έχετε δηλώσει. Γιατί;

Με κάνει να αισθάνομαι άβολα. Είναι μέρος της δουλειάς μου, αλλά το αποφεύγω. Αν όμως ήταν προστατευμένο, με ωραίο αποτέλεσμα και δεν θα με εξέθετε, μπορεί και να το έκανα. tvεθνος

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σε αυτούς τους καιρούς, που παρακαλάμε να υπάρχει πρόταση είτε για ΤV, είτε για θέατρο, δεν σκέφτεσαι να πεις όχι γι' αυτούς τους λόγους. Ιδίως σε μια σειρά του Mega, που ξέρεις ότι θα κάνει επιτυχία, όπως κι έκανε. Δεν έχεις πια την ευχέρεια να κάνεις επιλογές

    To thema einai na pas se ena kanali sto opoio h seira tha kanei epityxia alla den tha pareis fragko h na pas se ena kanali poy isws kanei ligoteri epityxia, alla to pio pithano einai na plirotheis? Allwste ayto metraei gia ton kathe ergazomeno...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !