ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Και του χρόνου "Κάψε το σενάριο";

7
Παρα τα διάφορα δημοσιεύματα και διάφορες δηλώσεις που ήθελαν την εκπομπή Κάψε το σενάριο να συνεχίζει και την επόμενη τηλεοπτική χρονιά,στο MEGA σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που φτάνουν στο TvNea δεν του δίνουν το πράσινο φώς. Συγκεκριμένα η χθεσινή ημέρα για την εκπομπή ήταν άκρως απογοητευτική αφού μετά από αρκετό καιρό το κανάλι (με εβδομαδιαίο πρόγραμμα ) είδε νούμερα  κάτω του 10% στην Prime Time του.Η
εκπομπή αν  ...
και ξεκίνησε δυναμικά (χωρίς κάποιο ανταγωνισμό) είχε πτωτική πορεία φτάνοντας χθες το 11,8,% ,μάλιστα σε  δύο 15' ήταν κάτω από το 10% με χαμηλότερο μόλις το 8,6%.

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. 8a mporousan toulaxiston na to synexisoun mexri ton dekemvrio.Tora exei peksei poly ligo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. afou einai adiaforo re su,xthes eixe 2 xamhla 15' to ena 8+ kai to allo 9+ eprepe na teleiwsei to paketo kai to amarthma gia na kanei panw apo 10, nomizw einai kalh kinhsh na stamathsh kati pou kanei auta ta nouemra, mhn ksexname milame gia to mega ki oxi gia alpha-ant1 pou anexonte programmata me katw tou 10 mias kai den mporoun na kanoun kati allo 9thema sunitheias)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μου αρέσει καθόλου η εκπομπή, αλλά συγνώμη ρε παιδιά, τελικά ποιά νούμερα κοιτάνε τα κανάλια ??? Διότι εδω και πολύ καιρό ΟΛΟΙ λένε πως τα κανάλια κοιτάνε πλέον ΜΟΝΟ τα Νεανικά νούμερα 15-44 και αδιαφορούν πλήρως για τα Γενικά. Και στα Νεανικά, σύμφωνα με τη ΔΙΚΗ ΣΑΣ δημοσίευση σήμερα, το Κάψε το Σενάριο έκανε 22, πολύ πιο πάνω απο το Αμάρτημα που έκανε 15. Αρα για ποιά απογοήτευση μιλάμε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 7.05 έχεις απόλυτο δίκιο.Οι υπεύθυνοι του καναλιού είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τα νούμερα,αλλά δεν θα συνεχιστεί το πρόγραμμα, όπως πολύ εύστοχα σχολιάζει ο Γ.ΠTo Tvnea ήταν το πρώτο blog που σας ενημέρωσε δώ και καιρό πως δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ πιθανότητα συνέχειας στην ανάρτηση 'ποια προγράμματα του Mega συνεχίζουν, παρά τα πολύ καλά νούμερα που σημειώνει,και κυρίως το ελάχιστο κόστος.(σχεδόν το 1/10 μιας σειράς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φυσικά και δεν είναι ικανοποιημένο από τα 8αρια και 9αρια χθες. άλλωστε τα δελτία τύπου του καναλιού για το δελτίο είναι μόνο για το σύνολο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. to senario tha eprepe na epaize sabbato

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ego pisteuo oti prepei na sinexisoun
    kai oti o kosmos den to eblepe epeidei itan kathimerini kai itan arga. an to ebazan sabbato i tilethasi tha itan sta ipsi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !