Ticker

10/recent/ticker-posts

Kορομηλά:H Ελένη ήταν η νικήτρια της σεζον

Μέσα στο...μέλι τα λόγια της 'άσπονδης' για την Ελένη...
Η σύμβουλος ψυχαγωγικών προγραμμάτων του ALPHA μίλησε για τα τηλεοπτικά πρόσωπα, τις δυσκολίες που έχει αυτή τη στιγμή η τηλεόραση και διευκρίνισε αν όντως έχει επιθυμία να επιστρέψει στη παρουσίαση.
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, ποιο πρόσωπο θεωρεί νικητή τη φετινή τηλεοπτική σεζόν είπε «Η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα αλλά η Ελένη είναι σίγουρα νικήτρια, τα πήγε εξαιρετικά».
«Στην πρωινή ζώνη ποιους παρουσιαστές ξεχωρίζετε;»

«Επειδή κάνουμε την ίδια δουλειά είναι λίγο άκομψο να πω αν μου αρέσει ή αν καλύτεροι ο Γιώργος και η Φαίη ή ο Χρήστος με τη Σίσσυ. Η τηλεόραση έτσι είναι κάποια στιγμή πάει καλά ο ένας με αυτό αλλάζει και βγαίνει πιο μπροστά ο άλλος, αυτό όμως δεν αναιρεί το ταλέντο και την ικανότητα των παρουσιαστών».
«Πιστεύετε ότι θα γίνει τελικά αυτό που συζητιέται ότι η πρωινή ζώνη θα μεταφερθεί το μεσημέρι;»
«Αυτό θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες. Η Ελένη το έκανε πρώτη και μπορεί να την ακολουθήσουν, είναι άλλωστε πρωτοπόρος. Αν γίνει, πιστεύω ότι θα τα πάνε μια χαρά».
Όσον αφορά στην κατάσταση που επικρατεί στην τηλεόραση η Ρούλα Κορομηλά είπε «Αυτή τη στιγμή η κατάσταση στην τηλεόραση είναι πολύ δύσκολη. Όλοι εμείς που έχουμε μάθει να δουλεύουμε και να δημιουργούμε σε άλλες συνθήκες, καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια να προσαρμοστούμε».

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Η Σία και ο Νίκος, ο Νίκος και η Σία
    Παρασκευή, 4 Μαΐου, 2012, 9:04 μμ


    Ε ρε γλέντια πάντως με την εκλογική ημέρα του Σκάι! Μια γεύση πήραμε today από το τι θα κάνουμε watch την Κυριακή και ένα σας λέμε! Ονειρεμένο το πλάνο Σίας Κοσιώνη πλάι σε Ευαγγελάτο! Στιλιστικό χάρμα!

    Πάρτε ποπ κορν και αράξτε
    Είχαν πάει αμφότεροι – together βρε παιδί μου ως δίδυμο! – στον καναπέ της Εύας Αντωνοπούλου, για να προμοτάρει ο σταθμός την κάλυψη των εκλογών το Sunday. Νωρίτερα, για να κάνετε understood, είχαν επισκεφτεί το «Life Σκάι» και ο Αυτιάς, στη συνέχεια ο Σπ. Μάλλης με Λίδα Μπόλα, ενώ σε βίντεο-σκετσάκι βγήκαν οι Λυριτζής-Οικονόμου και Τσαπανίδου.
    Ώσπου; Έφθασε η ώρα για το μεγάλο εκλογικό event! Το δίδυμο κόλαφος!

    Πυρ γυνή και θάλασσα
    Το’ χε πάντως η άτιμη η Κοσιώνη ε; Με το καλησπέρα σας, πήρε τον αέρα και τον κοίταγε όλη την ώρα, προφανώς για να δείξει τη σύμπνοια μεταξύ τους! Ότι λειτουργούν και καλά, ως δίδυμο! Ο άλλος ήταν πιο… βαρύ πεπόνι. Η κοπέλα τον κοίταγε και αυτός προς το τέλος της τηλεοπτικής τους συνεύρεσης πήρε εμπρός!

    Γλώσσα λανθάνουσα, γκάφα ή μπηχτή;
    Καλά το ωραίο το εκσφενδόνισε η presenter Αντωνοπούλου. Ενδεικτικότατο!
    Εκεί που τους αποχαιρετά και τους εύχεται καλή επιτυχία κτλ, πετάγεται η Σία για να κάνει αστειάκι και της λέει: «Καλό κουράγιο σε σένα που θα είσαι με τον Λυριτζή και τον Οικονόμου»…
    Για να απαντήσει όλο νόημα και τσαχπινιά η οικοδέσποινα: «Εγώ θα περάσω καλά πάντως, είμαι σίγουρη για αυτό, είναι δοκιμασμένο!».
    Σαν να της λέει, την αφεντιά σου κοίτα πώς θα περάσεις με το ταίρι που σου έλαχε!

    Αλλαγές
    Άσχετο. Έχει πλάκα τώρα η Σκορδά. Εκεί που ήταν στο Alter και ξεκατινιαζόντουσαν μερόνυχτα για Μενεγάκη – Ματέο και τα σχετικά, κάνοντας την τρίχα τριχιά, τώρα ξάφνου, κιουρία!
    Παίζουν στο «Πρωινό mou» το απόσπασμα από τη χθεσινή εξομολόγηση της Μενεγάκη στον Περρή και το χειρίζεται επιδεικτικά ωσάν δεν τρέχει τίποτα, ανωτερότητα suddenly!
    Ο δε Λιάγκας κατσάδιασε το πάνελ του, ότι today δεν του είπαν τίποτα το ενδιαφέρον! Που το στεφάνι του έστηνε σκαλέτες εβδομάδων με ένα βλέμμα της Μενεγάκη!

    Τα γαρύφαλλα τους λείπουν!
    Το άλλο δεν σας το είπαμε! Στον Σκάι αναφέρονται στο δίδυμο της εκλογικής τους βραδιάς, με όρους μαρκίζας! «Σία Κοσιώνη – Νίκος Ευαγγελάτος, Νίκος Ευαγγελάτος – Σία Κοσιώνη» τους μπουμπούναγε today η Αντωνοπούλου για να μην παρεξηγηθούν! Λες και μιλάμε για μπουζούκια!

    Υ.Γ. Βέβαια για την ιστορία να πούμε, ότι στο δελτίο Τύπου του channel την Κοσιώνη αναφέρουν πρώτο όνομα! Έτσι για να το καταγράψουμε!


    H Σκορδα την εχει δει σταρ,μπαινει παντα τελευταια για να κανει γκραντε εμφανιση,το ζευγος εχει καβαλησει το καλαμι, ας οψεται η
    agb

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com