Λευτέρης Λαζάρου :"Εγώ έκανα καλό στην τηλεόραση".

0
Ο σεφ και κριτής του "Master Chef" Λευτέρης Λαζάρου μίλησε στην εκπομπή "Κορίτσια για σπίτι" για όσα αποκόμισε από την τηλεόραση, αν θα ναλαμάμβανε την μαγειρική σε πρωινή εκπομπή ,αν και πότε θα δούμε το νέο "Master Chef".
"Νομίζω ότι εγώ έκανα καλό στην τηλεόραση με το χαρακτήρα που έδειξα.Δεν νομίζω ότι εμένα μου χρειαζόταν η τηλεόραση για να γίνω γνωστός. Ο κόσμος με ήξερε"
Και συνέχισε, λέγοντας "ίσως αυτό που συνέβη ήταν ότι από γνωστός έγινα αγαπητός.Το αυθεντικό είναι αυτό που κάποιος πρέπει να έχει στην ζωή και αυτό εκτιμά ο κόσμος.Αν κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου,κάποια στιγμή ο κόσμος θα σε καταλάβει"....

Όσο για το ενδεχόμενο να μαγείρευε σε πρωινή εκπομπή, τόνισε "μόνο αν μου δοθεί αρκετός χρόνος!Αλλά δεν νομίζω ότι το κοινό στο οποίο εγώ απευθύνομαι είναι το κοινό του πρωινού.Για να πω αυτά που ξέρω και τα μυστικά μου θέλω χρόνο και επειδή, οι πρωινές εκπομπές είναι πολλά πράγματα μαζί, δεν διαθέτουν χρόνο στους μάγειρες,οπότε δεν θα μου άρεσε"
Τέλος για το νέο "Master Chef" o κ.Λαζάρου ,είπε "Master Chef  δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα",ελπίζοντας να το δούμε από Οκτώμβρη στις οθόνες μας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !