5...special guests θα αναστατώσουν το 'Βασίλειο'!

Χρηστος Γ
2
Λίγο πριν πέσει η αυλαία της σειράς Βασιλιάδες θα δούμε να περνούν από το σήριαλ πολλοί γνωστοί ηθοποιοί σε γκεστ ρόλους.
Σύμφωνα με γνωστό περιοδικό,δεν είναι μόνο η Μαρία Κωνσταντάκη που έρχεται να...πάρει όλο το χαρτί παίζοντας την λαϊκή αοιδό. Σπέσιαλ εμφανίσεις σε ρόλους-έκπληξη στην καθημερινή σειρά που...τα σπάει θα κάνουν και οι....
Βογιατζάκη-Ζαρίφη-Ορκόπουλος-Ουγγαρέζος.
Η σαρωτική... Σοφία Βογιατζάκη γίνεται...Φλώρα και έρχεται να αναστατώσει τη ζωή της Λίζας. Οι δύο τους είχαν σχέση όταν η Λίζα ήταν ...Λάμπης -κι εσύ λάμπεις,Μπάμπη μου!- είχαν περάσει πολλά μαζί και τώρα η καημένη η Φλώρα θα ζητήσει τη βοήθεια του παλιού του φίλου-και νυν...φίλης. Η Λίζα θα πιστέψει ότι πάει να της εκβιάσει και γίνεται κόλαση.
-Ο έμπειρος Παύλος Ορκόπουλος θα ντυθεί ένας τρομερό και φοβερό δημοσιοσχεσίτη που θα γίνει το απόλυτο ...μήλον της έριδος για Τιτίκα-Λίζα.Ενώ θα...κλείσει να βγει στην εκπομπή της πρώτης, τελικά θα...της την κάνει και θα εμφανιστεί στην δεύτερη,φέρνοντας την πρώτη...εκτός εαυτού.
Κατερίνα Ζαρίφη...γίνεται μέντιουμ και ακούει στο όνομα Ίρμα. Σ' αυτήν θα οδηγήσει η Λέλα την Γιούλη για να της απαντήσει στο τι πρέπει να κάνει με τον Μάρκο και το πόσο όλο αυτό το "σκηνικό" το...εγκρίνει ή όχι η εκλιπούσα αδελφή της.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !