Ο Σπαλιάρας στο τιμόνι του "Exdrive action"

0
Εκεί που περιμέναμε να δούμε τον Θανάση Πάτρα να παρουσιάζει τη νέα εκπομπή αυτοκινήτου «Exdrive action» στον ΣΚΑΪ, τελευταία στιγμή αποχώρησε και έτσι τη θέση του ανέλαβε ο Γιάννης Σπαλιάρας που κάνει το ντεμπούτο τους ως παρουσιαστής, με κάτι που του αρέσει πολύ και τον έχει ενθουσιάσει. Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός θα δοκιμάσει αυτή τη φορά τις δυνάμεις του στην παρουσίαση καθώς το concept τού άρεσε πολύ από την πρώτη στιγμή και όταν του έγινε η πρόταση να γίνει αυτός ο παρουσιαστής, ενθουσιάστηκε. Αν και είχε μόλις επιστέψει από
το Λος Αντζελες, μία μέρα προτού ξεκινήσουν τα γυρίσματα έφυγε για τα Γιάννινα προκειμένου να προετοιμαστεί και να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στην παρουσίαση. Ενα από τα πιο όμορφα κορίτσια του ελληνικού μόντελινγκ θα συμπληρώσει την ομάδα των παρουσιαστών της καινούργιας εκπομπής αυτοκινήτου. Ο λόγος για την Ανδρεανή Τσάφου που πρόσφατα συνεργάστηκε στο εξωτερικό με τον Αρμάνι.
Η Ανδρεανή είναι
πραγματικά ενθουσιασμένη με τα καινούργια της καθήκοντα καθώς πάντα ενδιαφερόταν για τα αυτοκίνητα και τώρα της δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθεί πιο επισταμένα. Το νεαρό μοντέλο θα δείξει τον καλύτερό της εαυτό στην παρουσίαση αφού έτσι μας έχει συνηθίσει από το παρελθόν, όταν έκανε και τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική στο «50-50».
Η εκπομπή ξεκίνησε γυρίσματα λίγες μέρες πριν από τη Μεγάλη Εβδομάδα από τα Γιάννενα, ενώ μετά οι συντελεστές της εκπομπής βρέθηκαν στην Αρτα και την Πάτρα. Αν όλα πάνε καλά, τότε σύντομα θα δούμε την εκπομπή στον τηλεοπτικό αέρα.

espresso

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !