Στην Ερρικα Πρεζεράκου με ορθοπεταλιά

0
Παίρνει το ποδήλατο και κάνει ορθοπεταλιές! Αυτή την εβδομάδα η Ελένη Καρποντίνη συναντά την Ερρικα Πρεζεράκου που διαθέτει το τέλειο κορμί και μεταδίδει την αγάπη της για άσκηση σε μικρούς και μεγάλους μέσα από Replace.Η πρώην κριτής του «Dancing with the stars» επιστρέφει στον ΑΝΤ1 όχι για να κρίνει, αλλά για να αναλύσει με
τον δικό της τρόπο την ανάγκη του ανθρώπου να βρίσκεται κοντά στη φύση και την άσκηση. Ετσι μέσα από την ιντερνετική τηλεόραση του ΑΝΤ1 θα πάρουμε χρήσιμες συμβουλές από μια γυναίκα με τέλειο σώμα και αναλογίες. Οταν συζητούν δύο γυναίκες, έχουν πολλά να πουν, όμως όταν πρόκειται και για μάχη των δύο φύλων τότε το επεισόδιο γίνεται ακόμη πιο απολαυστικό. Ετσι αφού μάθουμε τα πάντα γύρω από ένα υγείες σώμα, η Ελένη Καρποντίνη αφήνει τη γοητευτική Ερρικα και συναντά τον Δημήτρη Σκαρμούτσο.
Εδώ το κλίμα γίνεται ανταγωνιστικό αφού οι δυο τους
επιδίδονται σε κόντρες με τα ποδήλατα και γίνεται μια μάχη των φύλων. Μετά τις ορθοπεταλιές όμως και τον αγώνα, οι δυο τους χαλαρώνουν στην... κουζίνα. Ο επιτυχημένος σεφ θα κάνει πράξη το ρητό που πρέσβευαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι «νους υγιής εν σώματι υγιή».
 Ετσι θα αναλύσει τη σωστή διατροφή ενός ποδηλάτη και κατά πόσο η διατροφή βοηθάει στην υγεία του σώματος. Χρήσιμες συμβουλές όχι μόνο για αθλητές, αλλά και για όσους αγαπούν το ποδήλατο.
H Ελένη Καρποντίνη μάς μιλάει για την εκπομπή και αποκαλύπτει: «Η Ερρικα δίνει χρήσιμες συμβουλές για το πώς να κάνουμε ποδήλατο, χωρίς όμως να φουσκώνουν τα μπουτάκια σε εμάς τα κοριτσάκια και αποκαλύπτει πως κυκλοφορεί με ποδήλατο και μας το παρουσιάζει κιόλας, σε ρομαντικό στιλ, με το καλαθάκι και σε παλ απόχρωση».
Οσο για τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, με τον οποίο κάνουν μέχρι και κόντρα, η παρουσιάστρια αποκαλύπτει: «Κάναμε κόντρες και δεν κατάφερα να τον κερδίσω. Γέλασα με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, γιατί αποδείχτηκε ότι είναι σε πολύ καλή φόρμα. Μιλήσαμε για τη διατροφή, το ποδήλατο αλλά και για τον εθισμό του στα ναρκωτικά και το αλκοόλ αποκαλύπτοντας πως όταν τα έκοψε, έκανε ποδήλατο και κατά πόσο τελικά τον βοήθησε».

espresso

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !