Ελεονώρα Μελέτη:Του χρόνου μπορεί να μην είμαι στην τηλεόραση

Ανώνυμος
0
Για το ξεκίνημά της στη μεσημεριανή ζώνη, για τη φημολογούμενη «κόντρα» με την Ελένη Μενεγάκη αλλά και για το πώς διαχειρίζεται τους φόβους της μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη σε συνέντευξή της σε περιοδικό .
«Φοβάστε για τα νούμερα, εάν δεν είναι ευνοϊκά για εσάς ;»
«Ξέρουμε που πάμε να πέσουμε αυτή τη στιγμή. Παίρνουμε μια πληγωμένη ζώνη που έχει χάσει τη ροή της εδώ και αρκετό καιρό και μπαίνουμε σε μια φάση της σεζόν όπου ουσιαστικά η αναμέτρηση έχει τελειώσει. Αυτό που θέλουμε στην παρούσα φάση είναι να αφομοιώσουμε πρώτη εμείς την αλλαγή και από του χρόνου να γίνουμε μια αγαπημένη συνήθεια για τον κόσμο. Δεν θα ...
πέσουμε με τα μούτρα στον ανταγωνισμό, με επιθετικές διαθέσεις, για να καλύψουμε κενά. Θα κάνουμε έτσι όπως ξέρουμε τη δουλειά μας, με χαμηλούς τόνους, όρεξη και διασκεδαστικά για εμάς και τον κόσμο. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω αυτή τη στιγμή».
« Άρα η έννοια «φόβος» δεν υπάρχει στο μυαλό σας…»
« Η έννοια «φόβος» δεν υπάρχει στη ζωή μου πλέον. Ήμουν ένας άνθρωπος που είχα πολλές εσωτερικές φοβίες και επειδή ο φόβος είναι εντελώς κατασταλτικός παράγοντας για τη ζωή του οποιουδήποτε, σε όλους τους τομείς, το έχω δουλέψει τόσο πολύ μέσα μου, που απαγορεύω στον εαυτό μου να φοβάται. Δεν θέλω να ζω με φόβους και ανασφάλειες. Θέλω να έχω σιγουριά και πίστη ότι μπορώ να ανταπεξέλθω στις προκλήσεις της ζωής. Συνειδητοποίησα ότι μένω πίσω όταν φοβάμαι. Και στα συναισθηματικά μου και στα επαγγελματικά μου. Η ζωή είναι όμορφη μα και μικρή και δεν θέλω να την περάσω με φόβο».
« Θεωρείτε ότι του χρόνου μπορεί να βρεθείτε απέναντι σε όλους εκείνους που φέτος κάνουν πρωινές εκπομπές ;»
« Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτε. Θεωρώ και αυτό που λέτε, όπως επίσης και ότι μπορεί να μην είμαι στην τηλεόραση».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !