Δεν είναι μυστικό ότι οι περισσότεροι ηθοποιοί έχουν δεχθεί μεγάλες μειώσεις στο κασέ τους και δεν είναι λίγοι εκείνοι που μένουν απλήρωτοι.
Σε πρόσφατη συνέντευξή της
στο Tv Έθνος, η Ζέτα Δούκα σχολίασε για το συγκεκριμένο θέμα:«Μα φυσικά και υποφέρουμε! Και δεν μιλάμε για τα τρομερά κασέ των τραγουδιστών, των δημοσιογράφων ή των ανθρώπων της τηλεόρασης. Οι ηθοποιοί δεν έχουμε βγάλει πολλά λεφτά».
«Δεν πληρωνόμαστε με τα υπέρογκα ποσά που μπορεί κάποιος να φανταστεί. Φυσικά και έχουμε δεχτεί μείωση, που αγγίζει το 50%-60%. Επί προσωπικού τόση ήταν η μείωση που μου έγινε συγκριτικά με την προηγούμενη σειρά», ανέφερε η ηθοποιός που εμφανίζεται στους Βασιλιάδες.
oktv.gr

0 Σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com